Chtěla jsem se zeptat, jak a jestli systém upozorňuje na nový vzkaz? Posílala jsem jeden vzkazík a zatím nemám žádnou reakci, tak nevím, zda dotyčná kuchařinka pouze nereaguje, nebo třeba o něm neví. Díky.
Zase se potvrdilo, že nejhorší srážka je srážka s bl*cem, že jo, Jiří 8-) Kašli na něj, inteligentovi není třeba nic vysvětlovat a těm ostatním - marná námaha :-D :-D
Opět jsem dostal vzkaz,a to jsem si naivně myslel,že ten první,byl i posledním,ikdyž napsat tuhle slátaninu mi dalo fakt zabrat,podělím se o ní s Vámi.Cituji : Fakt dobrý 103 receptů víže za lahaní je ban us sem napsal správcům
Od - MatějP 18.10.2010 v 17.29 hod.
....co dodat :-\ -JE MI VÁS LÍTO :-( MatějiP
Jiří úplně chápu Vaše rozhořčení.Nezavděčíte se jak je vidět.My co Vás známe z těchto stránek víme "svý".Navíc ještě hodně doplníte fotografií, tak je lepší představa. Možná to někdo bere jako rivalitu nebo se cítí nedoceněný, což je pěkná hloupost.Jsem ráda, že je zde řada zkušených, která vždy mi dobře poradila.
Co mě mrzí, je to předělání a zbytečné vyklikávání atd. A mějte se fajn ať jste brzy fit :-)
....asi Vám,milý MatějiP leží v žaludku Žebříčky kuchařů a umístění ve vyzkoušených receptech....,ale bohužel Vás musím zklamat.Recepty jsem vážně vyzkoušel a je to vidět i na fotografiích,které jsem k nim přidával ;-) .Nejsem soutěživý typ,jen si dělám pořádek ve fotografiích,které jsem dával do fotogalerie....,no a teď už se dají vložit k receptu(což oceňuji),tak to prostě dělám(to snad můžu,né).Nebojte,už jich moc není :-D :-D :-D ,ale chci to mít z krku ;-) :-D ,jsem teď holt nemocnej :-( ,tak mám chvíli čas ;-) probírat se věcma,na které není jinak kdy ;-) ...
Jestli Vám jde o to,že mám hodně vyzkoušených receptů a tudíž i body,uklidním Vás,alespoň tím,že body přibývají i těm,kteří ty recepty vložili na místní stránky.Věřte,že to jsou kuchařky s velkým K(např.Tereza J,Jarka O,Pája S,Ladia,.........nechci nikoho urazit,ale psal bych dloooouho ;-) :-D )a vařit podle jejich receptů se vyplatí,protože tomu můžete věřit. Až si Váš ,,salát,, dá někdo do vyzkoušených,taky Vám body naskočí-nebojte :-) .
Je mi jedno,jestli jsem pátý,padesátý nebo předposlední...,z toho živ nejsem ;-) :-P .Jen budu rád,když fotka,postup nebo komentář někomu pomůže v rozhodování u vaření ;-) :-) .
Tohle přece není soutěž nebo souboj kuchařů,do televize se taky nehrnu,jsem soudný a vím,že jsou tu lepší.
Docela mi vyhovuje,že ,,VYZKOUŠENÉ,, existují-budou totiž asi i mojí inspirací do budoucna,protože tipy co uvařit,náhodné recepty nebo žebříček
podle hodnocení mi vůbec nevyhovují :-( .
Dobrý den, bohužel s posíláním vzkazů od uživatelů nic moc udělat nemůžu. Ale chceme udělat blokování uživatelů, takže byste si daného uživatele nastavil tak, aby Vám nemohl vzkazy posílat ;-)
U políčka přihásit,odhlásit,oblíbené... je také nově-VZKAZY-to oceňuji,ale nelíbí se mi takové vzkazy jako ten,který mi přišel včera ve 13.46hod. od MatějeP(cituji): NekecejZa pár dní si todle nemohla udělat
Takže,milý MětějiP,buďte tak laskav a neoslovujte mě jako Vaší ,,Přítelkini,, ,kterou sice určitě milujete s velkým M,jsem totiž Jiří=recepty73 a vážně nekecám :-((.