tak moc děkuji za všechny cenné rady! konečně se povedlo :-)) ikdyž dokonalé to ještě taky nebylo, napřed mi želatina strašně dlouho netuhla, ale za to pak začala tuhnout opravdu hoodně rychle.. druhá strana koláče už je teda trochu kostrbatější, ale jde to:) rozhodně lepší než minule.. tak všem děkuji!
a to extra silné želé jsem nesehnala, použila jsem to normální červené od dr. Oetkera
...a ještě něco ;-) , Dr.Oetker dělá cukrárenské želé extra silné na 500 ml tekutiny. Je to balení na dvojnásobné množství tekutiny a je i cenově výhodnější. A funguje jak má ;-) :-D :-D :-D .
aha. díky! to se mi asi podařilo.. protože jednou mi právě vůbec neztuhla a podruhé nějak "zcuckovatěla" a to mi zas říkala Iva, že se s ní musí pracovat rychle, tak to možná bylo tím.. tak snad už to příště dopadne dobře:) děkuji!
Není se čeho bát :-) i já mám ty nejlepší zkušenosti s želatinami od Dr. Oetkera, vyzkoušela jsem všechny želírující prostředky a vždy úspěch. Jediné, na co si dát velký pozor je, že želatina nikdy nesmí vařit, potom už neztuhne.