Dobrý den,
na kontaktní grily jsem taky koukala, ale myslela jsem že bych si spíš pořídila něco takového - http://www.give.cz/p/outdoorchef-p-420-e Kde bych ten gril mohla postavit na terasu a grilovat ve stoje. Nebo myslíte že kontaktní gril je na terasu vhodnější? :-\ Místo se tam najde a přijde mi to lepší než grilovat na stole a zabrat tím místo na stole.
Dobrý den,
koupila jsme ted´na Vánoce tento gril od Tefalu:
GC 600010 XL Health Grill Classic, je větší než ty levnější od Tefalu, než ty v nižších řadách a dá se úplně rozevřít, což zase neumějí ty dražší od Tefalu. Na základě recenzí jsme se rozhodla právě pro tento.
Zatím jsem dělala jen zapečené sendviče, čištění super, jelikož jsem chtěla koupit i nový sendvičovač, tak jsem se nakonec rozhodla pro tento gril, sendviče jdou dělat perfektně, nikde nic nestéká, jako u sendvičovače.
Takže už se těším na léto až ho více využijeme, ale doma to bude taky určitě super.
S pozdravem Renata
Ahojte všichni, projížděla jsem forum a zaujalo mě spoustu receptů na grilech, ale chybí mi k tomu to nejpodstatnější a to gril... :-D
Tak jsem se vás chtěla zeptat jestli nemáte náhodou s nějakým zkušenost. Potřebovala bych nějaký menší na terasu jen.
Děkuju moc :-)
PS: doufám že příspěvěk nevkládám po druhé, ale ten můj první se mi nezobrazil
Ahojte všichni, projížděla jsem forum a zaujalo mě spoustu receptů na grilech, ale chybí mi k tomu to nejpodstatnější a to gril... :-D
Tak jsem se vás chtěla zeptat jestli nemáte náhodou s nějakým zkušenost. Potřebovala bych nějaký menší na terasu jen.
Děkuju moc :-)
PS: doufám že příspěvěk nevkládám po druhé, ale ten můj první se mi nezobrazil
Ahojte všichni,
projížděla jsem forum a zaujalo mě spoustu receptů na grilech, ale chybí mi k tomu to nejpodstatnější a to gril.. a tak jsem se vás chtěla optat jaký by jste mi gril doporučili. Potřebuju nějaký menší na terasu. Děkuju moc :)