Klasická čokoládová poleva se dělá ve vodní lázni a to takto : hrnec s vodou dáme na plotnu a vodu ohlídáme aby se nevařila , vezmeme si nějakou mísu například hliníkovou nebo nerezovou , čokoládu necháme rozpustit přidáme máslo a smetanu 30% . Já osobně myslím že by to šlo i z bílé čokolády máslo Vám zaručí že poleva potom ztuhne takže bych použila nějaké kvalitní jako je ab které když kupujete je na dotek trvdé a ne poloměkké jako máslo za 15korun. Já osobně si radši polevu vždy udělám doma protože s tima kupovanýma nemám zrovna dobré zkušenosti , ale záleží jen a jen na Vás
stafl
|16. 9. 2010 16:00
JJ, jak píše Mirka - tu polevu v tom sáčku používám a je výborná, dobře se s ní pracuje. Koupíš normálně v Albertu, Kauflandu atd... A myslím že je od dr.Oetkera