Připadá mi, že je to tu trošku nedokonalé když se napsané příspěvky ve fórum zobrazují s dost velkým zpožděním. Nevím kdo to takto a proč vymyslel, ale předpokládám, že to může být jednou z příčin toho skomírání. Kdo by měl zájem diskutovat ve fóru kde na zobrazení napsaného příspěvku musí čekat několik hodin? Jinak mi celé Recepty.cz připadají být trochu nedokonalé o čemž svědčí i to, že tu někteří píšou, že se tu příliš neorientují a nevyznají a že starší verze těchto stránek byla lepší. Možná to může být i tím, že provozovatelům těchto stránek na nich příliš nezáleží a proto jim nevěnují příliš velkou pozornost což je asi škoda.
Nevím kam bych to měl napsat a tak to píšu sem.
Před několika dny jsem se zde zaregistroval a dnes jsem zde založil novou diskuzi k receptům a napsal do ni první příspěvek. Když se ale chci na ní podívat (http://www.recepty.cz/diskuse/diskuze-k-receptum/nedostatky-pri-psani-receptu-299313) tak se tam zobrazuje pouze její název bez toho mého příspěvku. V přehledu diskuzí se ale část toho mého příspěvku zobrazuje jako poslední příspěvek. Zajímá mne proto proč se mi pří otevření této diskuze v ní můj úvodní příspěvek nezobrazuje nebo co jsem možná udělal špatně, že to tak je. Připadá mi to, že jsem se asi zbytečně registroval do něčeho co není zcela funkční tak jak by asi mělo být.
:-( :-(
Výpovednú hodnotu nemalo ani predchádzajúce známkovanie, pretože sa našli borci, ktorí prvým receptom naparili "5", len preto, aby neboli na prvých miestach.
Dobrý den,
i já jsem jedna z těch, která se v nové podobě stránek špatně orientuje. Zdají se mi velmi nepřehledné. Hlavně mi chybí např., když si dám recepty seřadit podle hodnocení, že se hned v přehledu nezobrazí kolika lidmi byl hodnocen. (On totiž může mít výslednou známku 2, ale pokud ho hodnotilo 100 lidí, má toto číslo jinou vypovídající hodnotu jak recept se známkou 1 a hodnocením od dvou lidí.) Dříve jsem si dala např. nejoblíbenější recepty, vyběhla mi stovka receptů i s počtem hodnocení a já si hned udělala obrázek, jak si vlastně recept ve skutečnosti stojí. Takto vlastně musím každý otevřít a podívat se a to pří mém nedostatku času neuvěřitelně zdržuje a vždy to dopadne tak, že raději v rozčílení stránky zavřu a to si myslím, že je velká škoda.
Dobrý den, přesunul jsem vám data ze starého účtu pod váš nově vytvořený. To znamená, že byste nyní měla již vidět v sekci Oblíbené vaše oblíbené recepty.
Dobrý den, přesunul jsem vám data ze starého účtu pod váš nově vytvořený. To znamená, že byste nyní měla již vidět v sekci Oblíbené vaše oblíbené recepty.