Prosím Vás, jak si můžu vytisknout recept i se svými poznámkami ? Na výběru tisku není taková možnost (dřív to šlo) :-). Mám pečící plechy jiné velikosti než je obvyklé, takže jsem si tam udělala přepočty. Teď to mám k ničemu !!!
Ďakujem Vám, za prehladné vysvetlenie tlače, pre "Maruška". Viac krát som chcela recept vytlačiť a nešiel. Teraz, podľa Váško vysvetlenia mi to krásne išlo. v ďaka O:-) O:-)
Dobrý den,
po kliknutí na tisk, se Vám zobrazí recept upravený pro tisk a po něm je ještě třeba tisk spustit v samotném prohlížeči. Zkuste zkratku Ctrl+P. Žádné přihlášení ani platba za tisk nejsou potřeba :)
S pozdravem
Vlastimil Novák (produktový manažer Recepty.cz)
Dobrý den, poraďte mi, prosím, kde dělám chybu. Chtěla jsem si vytisknout recept, Po odklikání možností, co vše chci v receptu vytisknout a kliknutí na "Tisk" se mi zobrazí recept upravený pro tisk, ale dál se nic neděje a recept se nevitiskne. PS: tiskárnu zapnutou mám a tisk jinak probíhá ok:-). Musím se ještě někde přihlásit či něco platit, pokud chci recepty tisknout? Nevim, poraďte mi, prosím. Děkuji Maruška*