Časopisy o vaření jsem kdysi kupovala, pak jsem zjistila, že se v nich dost často objevují tiskové chyby, takže jsem je přestala kupovat :-D :-D Navíc všechno se dá dneska najít na netu a se zpětnou vazbou, která v časopisech chybí :-[
Po revoluci nastal ve vydávání časpisů o vaření doslova boom. Nejdřív mi lákaly všechny, ale brzy mi to přešlo, lezlo to moc do peněz a stejně se mi nakonec líbilo pár receptů. :-) :-)
Alberta taky pravidelně, chodím tam denně, někdy i 2x, když něco zapomenu, mám ho doslova za humnama ;-) :-D , Pošli recept občas a jinak taky už spíš šetřéím - Apetit a jiné jsem kupovala, když se objevily, ale jak píše jARKA, OPAKOVALY SE. Nepřepisuju caps lock ju :-[
;-) ,mám to stejně ;-) ,ale ,,magazín Albert,, a ,,Pošli recept,, mám každý měsíc doma :-D .Né,že by tam bylo ,,kdovíco ;-) ,, ,ale jako inspirace....z dostupných surovin a za hubičku :-P ...
Já kupuji časopisy dle obsahu,Zaujme mě třeba jen jeden recept a koupím si to.Jinak si kupuji pravidelně Pošli recept! a Žena a kuchyně.Nemyslím že je to,to nejlepší ale je to takový průměr.Docela dobrý časopis vydává OD Albert.Je tam dost skvělých receptů,vychází jednou za měsíc a je zadarmo.Jen musíte navštívit OD Albert.Časopis FOOD,Apetit a Gurmán kupuji jen ojediněle.Dá se říci že to jsou časopisy už profesionálů.Zde se už dá dočíst i o vybavení kuchyní i s testy výrobků.Trh je zaplaven časopisy s recepty abychom nemuseli všechno kupovat a hlídat což se nedá máme tu web kde bychom měli né jen předávat recepty ale i zkušenosti.Hezký večer. ;-)
Já se musím přidat. Apetit se začal strašně opakovat no a Food je fakt skvělej akorát si teď na mateřské nemůžeme moc vyskakovat, takže už nejsem odběratelkou :-( ale nosí mi ho z práce moje kamarádka :-[
Já dříve také odebírala Apetit.Dnes chodím na jejich stránky a také čtu o vaření a gurmánství na různých webech . ;-) :-) Takže žádné časopisy nekupuju a šetřím svoji kapsu a také naše lesy. :-))
Apetit a Gurmán, ale bohužel ne pravidelně. Když začal vycházet Apetit, byla jsem první dva roky odběratelka, pak mi přišlo, že se už opakujou, ale ty první roky - to bylo jako zjevení <3