Také mi to dělalo. Co používáte za prohlížeč? Já mám chrome a ten mě nepustí, zkuste se přihlásit pod internet Explorer a uvidíte, že Vás to pustí. :-)
Dobrý den, napravo je ikonka s jablíčkem "Vložit recept", na ni když kliknete, můžete začít vkládat, postup je intuitivní, nyní jsem to vyzkoušela a vkládání funguje. :-)
Dobrý den, prosím, jak vložit recept? Nepustí mě to ani na ingredience. :-( Přitom název nemám duplicitní, takže by mě to mělo pustit . Co jsem tak vyčetla, tak je mi jedno, jestli bude veřejný nebo soukromý, jen nevím, co ještě udělat, abych mohla pokračovat. Díky za odpověď. :-)
Červ, vydrž, oni schvalují jen v pracovní dny... a ten už dlouho nebyl :-). Netuším, jestli se bude pracovat 30. a 31., pokud ne, tak ažý po Novém roce :-). Takže VYDRŽAŤ.
Dobrý den, před několika dny jsem vkládal tento recept: http://www.recepty.cz/recept/spagety-s-cervenou-repou-a-parmazanem-157911 a stále je u něho, že čeká na schválení. Jak dlouho schválení trvá? Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
v systému vidím, že recept už schválen byl, ale byl dán do statusu "Soukromý", zřejmě proto, že receptů na bábovky je na našem webu už velká spousta. KK