Jo Ladi a zvláštní je,že se vše tady schvaluje. :-S Opravit by se to mělo a to na Chytrý průvodce!!!Jinak všichni víme,co tím Klárka myslela,když zakládala toto téma.Ale bohužel ,opravit SI vlastní příspěvky nijak nelze. :-\
Mně hlavně vadí ta hrubka v názvu - už tu na to někdo upozorňoval, teda promiňte vážení majitelé stránek, že udělaj chybu pisatelé, budiž. Ale na oficiálním "balíku" by to teda mělo být o.k., tedy česky. Nebo kdo teda vlastní tyhle stránky????? Ať je to kdokoli, ať se naučí česky. V Německu, v Anglii, ve Francii by tohle neprošlo....Takže to přepište na RYCHLÝ PRŮVODCE a to METELESCU BLESCU :-$ :'( :-S
Chytrý sprievodca nie je až taký chytrý, lebo po odklepnutí receptu sa už nedá vrátiť do receptov, čo našiel. Treba zase zadávať parametre. Hlavne, že už pomaly 50 rokov lietame do vesmíru.
vyhledávání je opravdu jednoduché.první možnost je použít chytrého průvodce,nebo v rámečku Vyhledat recept napíšu z čeho chci vařit a tam mi to už rovnou nabídne další možnosti.vyjelo mi spousta receptů. :-)
Tak nevim,nevim s tim fofr pruvodcem.Kdyz kliknu,ze chci uvarit neco vyzkouseneho,rychleho na obed, stredne obtizneho a co se tyka ingredienci je mi to zcela jedno,tak mi to nic neukaze.Tyto stranky jsem mela rada,ale ted jsem opravdu zklamana :-(
Uplne jednoduse. Do vyhledavaci policka nahore na strance zacnu psat "veprova kot". Uz v prubehu psani se mi pod tim vyhledavacim okynkem ukazuji zpresnujici moznosti, az tam nakonec je moznost zvolit jako ingredienci veprovou kotletu. Tak na ni jednoduse kliknu, a pak zvolim Vyhledat, a rovnou dostanu vypis vic jak sto receptu, ve kterych se ta veprova kotleta pouziva. Prijde mi to fakt trivialni.
Pomoci chytreho pruvodce jsem hledala nejaky recept na veprove kotlety, nevypadlo vubec nic :'( , z kotlet uz asi dnes nikdo nevari..... O:-) O:-) O:-)