Chci se zeptat, proč nejsem uvedena jako autor u receptů, které jsem na staré verzi webovek vkládala? Je možné toto napravit, nebo se mám smířit se situací?
Díky za odpověď.
Rád bych se ještě k tomu vyjádřil. Paní Eva určitě nijak nemanipulovala s hodnocením svých receptů. Situace vznikla tak, že paní Eva měla svoje recepty ve staré verzi pod několika autorskými účty, přičemž některé recepty se v nové verzi nepodařilo navázat, a proto měly uvedeny jako autora Recepty. Tyto svoje recepty si paní Eva označila jako Vyzkoušené, aby k nim měla rychlý přístup a až později byly převedené přímo pod její autorství. Z toho důvodu to teď vypadá, že si paní Eva hodnotila své vlastní recepty, což samozřejmě nebyl úmysl. Za nedorozumění se slučováním účtů se omlouváme. Nyní budou záznamy o vyzkoušení z těchto receptů odstraněny.
Na jednu IP adresu, ale přece může chodit víc lidí. To by si třeba právě Vaše dcera vlastní účet založit nemohla, pouze někde jinde než u Vás doma, to mi připadá velice nepraktické ;-)
Ráda bych vysvětlila diskuzi. Ve staré verzi jsem byla pod jménem Eva Přecechtělová. Na nových stránkách mě editor označil jako Eva1. S prvním přihlášením jsem měla problémy a myslím si, že jsem nebyla sama. Na moji žádost mi editor účty sloučil.
Dále několik mojich receptů mi nebylo v nové verzi přiřazeno a byly pod autorem recepty. Teprve asi před 14dny jsem byla označena jako autor, těchto receptů. Jsou to ty recepty, které mám ve vyzkoušených, protože už jsem nedoufala, že mi budou přiřazeny. nyní jsem žádala editora, aby mi tyto recepty z vyzkoušených odstranil. Stejné problémy měla určitě i paní Lada než jí byly přiřazeny její recepty.
Účet zde mám pouze jeden. Pokud je někomu něco nejasného, může mi klidně napsat. Na anonymy ovšem už neodpovídám.
Já bych myslela, že pomocí IP adresy můžete zjistit, zda má někdo více účtů. Zvlášť, když jsou nová "alter ego" zakládána jen účelově - aby bylo možné kladně hodnotit recepty "hlavního" nicku. A tomu by se snad mělo dát zamezit, ne?
Ano je to tak a věc svědomí každého uživatele. Samozřejmě když si založíte více fiktivních účtů, abyste si z nich mohla sama zlepšovat známky u svých receptů, tak tomu opravdu nezabráníme. Jen jsem vám chtěl objasnit, jak se stalo, že paní Eva má hodnocení sama u sebe, když systém normálně hodnotit sám sebe neumožňuje. Je to tím sloučením.
Pokud byly ze starého účtu známkovány recepty na novém účtu a naopak, kdo jiný, než paní Eva, má přístup k jejímu účtu a může tedy známkovat? Tedy ne, že to tak vypadá, ono to tak JE, nebo už ničemu nerozumím.
Takže já když si založím dva (deset) účty, můžu si na ten jeden posílat doporučení, hodnocení,...no, každý podle své nátury asi, že? Košer to není, ale trestné taky ne. Děkuji za vysvětlení :-)
Uživatel si svoje recepty známkovat nemůže. V případe paní Evy se stalo to, že ona měla 2 účty (s nicky Eva1 a Eva 1) a požádala nás o sloučení těchto dvou účtů dohromady. Je tedy možné, že z jednoho účtu byly známkovány recepty ze druhého účtu a naopak. A po sloučení to pak vypadá, že hodnotila své vlastní recepty.