Právě zkouším kávové řezy ze strany 91, ale zatím se to ani trochu nepodobá tomu, co je na obrázku, čokoládové ganache je jako čokoládové mléko, takže se mi to moc nechce lít na korpus a pěna z bílé čokolády není bílá, protože když se v ní rozpustí kafe, je lehce karamalová:-( Tak by mě zajímalo, kde jsem udělala chybu.
Právě zkouším kávové řezy ze strany 91 z nového čísla, ale zatím se to ani trochu nepodobá tomu, co je na obrázku, čokoládové ganache je jako čokoládové mléko, takže se mi to moc nechce lít na korpus a pěna z bílé čokolády není bílá, protože když se v ní rozpustí kafe, je lehce karamalová:-( Tak by mě zajímalo, kde jsem udělala chybu.
Mohla bych laskave poprosit kuchare casopisa FOOD jestli by mohli rict nazor co si mysle o chuti kolace a dorty z Balkanu,na priklad Baklava?
Vas nazor potrebuji pro moj studentski projekt s cilem zajistit objektivni nazor o tento velice specifickim kolace.
Libovolni dotaznik najdete zde a prosim pro vas laskavi nazor:
http://www.survio.com/survey/d/Y7T3Z5Q5F4P7T9R1Q
Dekuju pekne
Ivana
Mohla bych laskave poprosit kuchare casopisa FOOD jestli by mohli rict nazor co si mysle o chuti kolace a dorty z Balkanu,na priklad Baklava?
Vas nazor potrebuji pro moj studentski projekt s cilem zajistit objektivni nazor o tento velice specifickim kolace.
Libovolni dotaznik najdete zde a prosim pro vas laskavi nazor:
http://www.survio.com/survey/d/Y7T3Z5Q5F4P7T9R1Q
Dekuju pekne
Ivana