Každá země má své specifické sladkosti. Japonsko, podobně jako další země v Asii, vyrábí tradičně své sladkosti především z rýžové mouky a fazolí.
Celý článek
Chcete si ráno zpříjemnit vaječnou omeletou, ale chtěli byste zkusit i něco nového, třeba omeletu s kozím sýrem nebo na sladko? Takové mohou být omelety k snídani. Rychlé a voňavé.
Celý článek
Zdravá luštěnina, která by na vašem talíři rozhodně neměla chybět. Čočka je zdravá, plná bílkovin a připravit z ní můžete více než jen přílohu nebo obyčejný salát.
Celý článek
Dopřáváte si k snídani křupavé müsli? A věděli jste, že většina kupovaných směsí obsahuje spoustu cukru? Vyzkoušejte domácí variantu, u které budete znát složení do detailu a navíc ušetříte!
Celý článek
Kultovní kapela Tři sestry brzy oslaví třicet let od svého založení. Kapelu jistě není nutné dlouze představovat, neboť si za dobu svého působení vybudovala mocnou fanouškovskou základnu a nabité koncerty svědčí o tom, že se nechystá stáhnout do ústraní.
Celý článek
Když zavoní, je jasné, že z láhve teče burčák a že je tady vinobraní. Vydejme se za dobrým mokem, vychutnejme si jeho navinulou chuť i lehtání na jazyku. Třeba nás konečně přiměje hledat i další lahůdky mezi vinohrady.
Celý článek
Před pěti lety vydal první kuchařku Škoda nevařit a ihned dostal přezdívku "český Jamie Oliver". Talentovaný kuchař Martin Škoda vydal v loňském roce pokračování úspěšné prvotiny Škoda nevařit 2, kde opět přináší řadu skvělých, ale snadných receptů, který zvládne každý. A ještě se u toho skvěle pobaví.
Celý článek