Tři podoby drštěk: v polévce, obalované i pekelně ostré
F.O.O.D.
|
8. 2. 2017
Ingredience
Kdysi lidé věřili, že dršťky jim dodají odolnost a sílu, a neřešili, jak z nich udělat lahůdku. My ale ano. I vy, kteří dršťkám nefandíte, zkuste zahodit předsudky a pusťte se společně s námi do vaření.
Rychlovka na sobotní večer nebo na rychlé pohoštění na party? Zkuste přesvědčit své přátele, že si dršťky zamilují. Hodí se k nim dobré české pivo a dip. Skvěle je doplní třeba křenová omáčka.
Jedni ji milují, druzí nenávidí. Zkuste si zamilovat dršťkovou polévku, která vás dostatečně zasytí a dodá vám spoustu energie, takže už nebudete potřebovat další chod.
Jídlo, které potěší každého muže. Pokud chcete přidat více ostrosti, použijte kromě pekelné klobásy i trochu římského kmínu nebo ostré chilli papričky. Využít můžete nejen čerstvou, ale i mletou. Nebojte se sypnout trochu více, vaše drahé polovičky to jistě ocení.