Krém opravdu není pudink. Vyzkoušejte s námi, jak se připravuje a pak si vyzkoušejte i geniální dukátové buchtičky nebo francouzskou klasiku crème brûlée
Vanilkový krém je v kuchyni základ. I když by se mohlo zdát, že lze nahradit kupovaným vanilkovým pudinkem není tomu. Tu pravou chuť kvalitní vanilky tam určitě nepocítíte. Může se zdát, že vytvoření vanilkového krému je nějak extra složité, ale není. Chce to jen čas, dobrý recept a zaručujeme vám, že se budete poté cítit jako v nebi.
Crème brûlée. Kdo by neznal francouzský dezert, který nejen dokonalé chutná, ale i skvěle a efektivně vypadá. Oblíbený dezert můžete „opálit“ flambovací pistolí přímo na stole u hostů. Vypadá to velice efektivně a hosté budou mít z večeře zážitek.
Kdo jako dítě nemiloval buchtičky se šodó? Jídelnová klasika byla vždy jídlo, na které jsme se těšili. Teď se můžete vrátit do dětství a připravit si oblíbený sladký pokrm i u vás doma. Jen garantujeme, že vám bude chutnat mnoho víc než ze školní jídelny.
Jemné sušenky slepené marmeládou a doplněné domácím vanilkovým krémem. Není nic jiného než si k oblíbenému šálku čaji vychutnat tento skvělý dezert a zapomenout tak na všechny starosti běžného dne. Zbyl vám krém? Sezónní ovoce upečte se skořicovým cukrem (v našem případě to byla jablka). Do skleniček rozdělte krém, přidejte ovoce a ozdobte trubičkami.