Sobotní menu pro celou rodinu: Topinky s vejcem, vinná klobása i králík
F.O.O.D.
|
13. 4. 2017
Gourmet
Máte chuť na nějaké pořádné jídlo? Neodbývejte se. Rychlé a vydatné večeře vás určitě potěší a přes den vás naplní energií, udělejte si trochu času a určitě nebudete litovat.
Vydatná snídaně nebo svačina nám určitě zpestří den. Vejce se šunkou a sýrem na chlebu nemusí být vůbec všední a nudné, zkuste si je udělat trochu jinak a poznáte rozdíl.
Výborná rychlá klasika. Pokud máte rádi vinné klobásy, zkuste si je udělat na pivě. Ve výpeku si můžete vedle cibule, slaniny a česneku orestovat i pastinák nakrájený na silná kolečka. Výborně se k sobě hodí.
Králík se hodí nejen na Velikonoce, ale i k všednímu obědu. Přidejte místo knedlíku nebo kaše těstoviny a dochuťte houbami a máte připraveno na dobrý oběd.
Výraznými chutěmi vás překvapí tento lehký salát s fazolemi, čekankou a květákem s bohatou nabídkou koření, který se hodí buď jako příloha, nebo jako lehký oběd.