Roláda z mletého masa zapečená v srnčím hřbetě si zachová šťávu a jde skvěle vyndat z formy. Výborně se hodí k bramborové kaši nebo zeleninovému salátu.
Chutnou roládu si můžete připravit i z bůčku a šlehané sekané, s vejcem a klobásou. Mimo kaše si jako přílohu můžete zvolit pečivo a roládu přikusovat za studena.
Místo masa můžete vyzkoušet zeleninovou roládu. Postačí vám květák nebo brokolice a roláda bude na první pohled k nerozeznání od té masové. Pokud se chcete vyhnout nějakou dobu masu, zeleninová roláda je skvělá volba.
Velice rychlou a jednoduchou sýrovou roládu stačí péct jen pár minut, aby se sýr spojil. Pokud máte rádi sýr a nechcete masovou roládu hlídat v troubě, tento recept vám určitě bude vyhovovat.
Slaninová roláda s vepřovým masem a česnekem zalitá žampionovou omáčkou potěší ke každému obědu. Použít můžete i krůtí nebo kuřecí maso, záleží na vaší chuti a dá se jíst i za studena.