Každá žena si pečlivě střeží svůj osvědčený recept na guláš, ať už ho zdědila po babičce, mamince nebo ho našla v kuchařce. Vybrali jsme pro vás 7 receptů našich čtenářek, díky kterým se vám guláš povede na výbornou.
Kančí maso je lehce stravitelné a samo se rozpadá na jazyku. Guláš z divočáka můžete připravit v normálním i tlakovém hrnci, který urychlí proces vaření. A nezapomeňte přidat pivo!
Houbový guláš je hned druhý nejoblíbenější po tom klasickém. Přidejte špek a houby použijte buď sušené ze zásoby nebo hlívu ústřičnou, která má příznivé účinky na naše zdraví.
Vzdát se masa ještě neznamená vzdát se svých oblíbených jídel. Důkazem je vegetariánský guláš podle tradičního receptu s rozdílem, že se do něj přidává místo masa sója.
Takzvaný fiakr guláš je původem z Vídně, kde byl obohacen o šunku, vejce a nakládané okurky. Velmi často se můžete setkat i s fiakr gulášem s párkem, knedlík však zůstává stejný.
Jeden z nejpopulárnějších receptů na guláš, který se připravuje v tlakovém hrnci. Krok za krokem vás provede přípravou a do 40 minut můžete guláš servírovat.