Přemýšlíte, čím ochutit hranolky nebo brambory k obědu? Dipy jsou velice rychlé a dají se připravit na několik způsobů!
Hranolky se dají jednoduše jíst jen s tvarohem, ale když tvaroh zpestříte výraznou mátou, pochutnáte si ještě více!
Sýrový dip bude chutnat každému, hodí se nejen k hranolkám nebo bramborám, ale i k masu!
Jemný avokádový dip zní trochu exoticky, ale díky tomu, že má avokádo jemnou máslovou chuť, která je neutrální, hodí se skoro ke všemu.
Pro milovníky rajčat je tento dip jasnou volbou. Můžete použít kečup i rajčata z konzervy, ale pokud máte víc času a rajčata opravdu milujete, zkuste si dip udělat z čerstvě povařených rajčat.
Trochu pikantnější dip se hodí jak k bramborám, tak i k masu. A využít ho můžeme i jako zálivku do salátu.
Okořeněný dip z pepře a dochucený bílým vínem se výborně hodí k zelenině nebo fondue.
Česnekový dip je jasná klasika, česnek stačí rozmačkat a přimíchat do jogurtu a můžete podávat.