Skvělý králičí vývar se zeleninou, nudlemi a domácími drožďpvými knedlíčky se jako start nedělního oběda hodí dokonale. Vývar vás v zimě zahřeje a pokud jste si užívali sobotní večer, postaví vás v neděli opět na nohy.
Klasiku, kterou milujeme. Karbanátky a kaši si pamatujeme ze školních jídelen, ale věřte, že domácí „karboše“ jsou úplně něco jiného. Pokud toužíte v chladném dnu povzbudit silnější vůni a chuť, přidejte do karbanátků směs koření garam másala.
Coleslaw je jedním z nejoblíbenějších salátů, ale doma ho děláme málo. Přestože je jednoduchý a plný zeleniny. Pokud nejste příznivci kombinace sladkého a slaného, vynechte jablko. I bez něj je salát dokonalý.
Řepa je jednou z nejzdravějších zelenin, která se pěstuje v našich podebých podmínkách. Salát vám bude dozajista chutnat i se zavařenými brusinkami, jen by měly mít pevnou konzistenci.