To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hraběnčiny řezy II.
Jednoduchá brokolicová polévka
Skvělá ryba se zeleninou
Zapečené brambory se žampiony
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
"Dospělácké" řezy
Nutella roláda
Frittata
Volské oko v chlebu
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Rychlá hrášková polévka s krutony
Piškotový dort s malinovým mascarpone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Kuřecí paličky BBQ
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Halloumi ve slanině s hráškovým…
Domácí pribiňák s jahodami