Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Vepřová kýta Ježibaba
Čebureky
Štrůdl se zelím a nivou
Náš domácí štrúdl
Donutky
Špenátovka
Zavařená červená paprika
Špaldové sušenky s čokoládou
Celerové hovězí s tymiánem
Cizrnové karí se špenátem
Rebarborový džem s ananasem
Chřestový koláč s hráškem
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Tatarák s kapary
Bezový sirup za studena
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Koláč z rebarbory
Chřestová omeleta