Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí kysané zelí
Špenátové lasagne
Gulášová polévka po anglicku
Žemlovka s tvarohem a jablky
Pečené brambory s cibulí
Vepřové závitky plněné sýrem
Houbové kroupy se zelím
Jednoduchý švestkový koláč
Bramborové drbáky
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Čevapčiči
Turecká vejce
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny