Rozmixujeme tvaroh, mléko nebo vodu, vejce, mouku, sůl a kari na hustší těsto.
2
Cibuli a celer nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka a vmícháme.
3
Nasekáme petrželovou nať, tuhé stonky také přidáme do těsta.
4
Na troše oleje smažíme velkou placku (jako bramborák).
5
Hůře se obrací, v těstu skoro není mouka, ale jde to. Hotovou placku namažeme hořčicí nebo česnekovou pastou, posypeme zbylou petrželovou natí a jíme za tepla.
6
Varianta: placku natřeme krémem z jogurtu, nivy, bazalky nebo petrželky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
pepiny
|25. 3. 2011 14:36
Můžu se Vás prosím zeptat jaký tvaroh do toho je třeba..?? Děkuji...recept vypadá úžasně, tak nechci nic pokazit... :-\
Martin Sedláček
|29. 8. 2009 14:59
Dnes jsem měl k obědu a výborné. Mazal jsme si to pastou z jogurtu, zbytku balkánského sýra, celerovou natí. Opravdu to nemělo chybu.
Kuchařka on-line
|14. 2. 2007 14:16
Psala jsem vám e-mail, ale asi se někde ztratil :-(
MartinV
|14. 2. 2007 13:39
OK, nebyl jsem si jistý zda dorazilo ...
Kuchařka on-line
|14. 2. 2007 12:20
Foto bude doplněno později.
MartinV
|14. 2. 2007 09:36
Zasílal jsem s receptem obrázek, prosím o vložení - děkuji.
MartinV
|12. 2. 2007 13:33
Bio hořčice z Probio.cz; ostřejší, s křenem, vinným octem a s celými hořčičnými semínky. Ale můžete to namáznout čímkoliv podle chuti nebo nechat jen s natí.
Věra
|12. 2. 2007 13:32
Vikingská hořčice je přichucená medovinou a zázvorem a prodává se v bio potravinách