Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Honzovy buchty
Karamelové řezy II.
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Kuře Anča
Šopský salát II.
Octové těsto místo listového
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Grilovaný řapíkatý celer
Chlebová polévka
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Buřty na pivě
Turecká vejce
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny