Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Di
|12. 12. 2005 06:22
Potvrzuji, že žlučník, který dělá problémy, nemá játra rád a smažené - to je všeobecně známo - rovněž. Když to zkombinujeme, budeme mít záchvat jistější. Ale jídlo to není špatné.
Airan
|11. 12. 2005 19:59
Chutove je obalovana pastika dobra ale i kdyz me nebudete mit asi radi, musim to napsat - je to zabijak na zlucnik, je to jako privolavat si dobrovolne zachvat! Doporucuji pro lidi se zdravim zaludkem a zlucnikem. Verte mi, vim o cem mluvim.
Jana Tichá
|11. 12. 2005 19:11
Zajímavá rychlovka k večeři. Ta slanina okolo se má sundat, nebo se to obaluje i s ní?
Lidka Kábrtová
|11. 12. 2005 16:45
Tak tenhle recept nemá hlavu ani patu. Mohl by ho autor více vysvětlit?
Michalka
|10. 12. 2005 10:24
Je to opravdu velmi chutné,játrovka chutná dobře i sirová!!!Jinak skvělí recept!