Škvarková pomazánka II.
Houbová škvarková pomazánka
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
já dávám jen hořčici bez majonezi a okurek, k tomu přikusuji papriku
úžasné jsou samotné rozmixované škvarky, když se přidá i hořčice na můj vkus příliš překryje chuť škvarků
také ji dělam ale bez majolky a kyselou okurku nastrouham a plnotucnou hořčici nema chybu
Dobré je přidat plnotučnou hořčici, na malé kousky nakrájenou kapii a kyselou okurku. Majonézu vynechávám.
slysel jsem ze se ma dat i horcice
A take mozna pridat trosku krenu...potom uz nema chybu!
Houskové knedlíky
Krakonošův oběd
Zapečený lilek s fetou
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Škvarky z domácí pekárny
Kuřecí směs s cuketou
Baklava s ořechy
Dršťková polévka podle mojí babičky
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Risotto se špenátem a bylinkami
Chřestová omeleta
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koláč z rebarbory
Holandská omáčka
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Halloumi ve slanině s hráškovým…