Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Buchta z mléka
Smetanovo-bramborový krém
Rychlé kuře s bramborem
Whiskey Sour - koktejl
Čína s kuřecím
Dušená hovězí kližka
Drožďová pomazánka s pepřem
Patizonová směs - bezmasá
Kuřecí piccata
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová omeleta
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula