Jogurt rozmíchejte s vejcem, kořením a rozetřeným česnekem. Maso jemně pěstí naklepejte a vložte do jogurtové směsi. Pečlivě ho marinádou ze všech stran obalte, zakryjte a nechte v lednici do druhého dne, nejlépe 48 hodin. Kukuřičné lupínky vsypte do sáčku a válečkem rozdrťte. V pánvi rozpalte olej na smažení. Řízky postupně vyndávejte z jogurtové směsi a obalujte v lupínkovém štěrku. Ihned je osmažte. Podávejte s plátkem citronu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Danka Snášelová
|27. 3. 2009 10:36
Stejný recept jak "Nejúžasnější jogurtové řízky", který má 28 stránek komentářů. V komentářích se také dozvíte, že řízky můžete obalovat i v kukuřičných lupíncích.
Lenka Pernicová
|26. 3. 2009 18:27
Docela miloučký překlep, když jsou to řízečky a ne řízky. Ale i s tím t budou určitě moc dobré.