Do větší misky nadrobno nakrájíme krabí tyčinky (nemusí se nijak dlouho rozmrazovat), přidáme najemno nakrájený pórek, přeceděný celer, zakapeme citrónem, jemne opepříme. Nakonec vmícháme tatarskou omáčku a bílý jogurt (dávám menší balení tatarky a necelý 1 jogurt).
2
Je to fakt moc dobré jako chlebíčková pomazánka, už se nemusí nic dalšího přidávat, ani zdobit, sama o sobě vypadá pestře.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zuzana Bugárová
|8. 3. 2006 11:22
Nemusi to byt zle, ale tie krabie tycinky su dost cudnej chuti, ja by som tak dala krevety velke surimi.Mne osobne chutia viac, nei tam taka ta cudna prichut , ktoru neviem identifikovat ako v tycinkach.