Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|28. 3. 2007 22:57
Je jasné, že tatarák nejde ničím nahradit, proto to autorpojmenoval falešný. Tady jde o recept!!!!
Di
|21. 3. 2007 11:08
Mám ráda počesnekované topinky s paštikou, případně kečupem, takže tento recept určitě vyzkouším. Mám ráda i braborový "tatarák", ale je fakt, že to je něco docela jiného. Všem milovníkům masového tataráku doporučuji přípravek Zwiebelwurst - je to něco jako cibulový métský salám, ovšem zdánlivě ze syrového masa. Na počesnekovaných topinkách to není špatné a přeci jenom to je dost podobné pravému tataráku. Prodávají ho v masně Novák, která bývá součástí prodejen Plus.
Jana Kutačová
|21. 3. 2007 10:57
Tatarák je z mletého hovězího masa a nejde chuťově nahradit ničím,ani paštikou.Může to být dobré,vzhledově podobné,ale chuťově asi těžko.Dělávám občas i ten falešný z brambor(nevím jak se mu říká),ale ten jíme jen se synem,manžel odmítá -není v tom maso :o))
bramborka
|21. 3. 2007 10:22
Z brambor se tomu říká lutenice jestli se nepletu ale pravý tatarák nic nenahradí.
Anonym
|21. 3. 2007 08:11
Nekde jsem slysela, ze je moznost udelat falesny tataracek i z varenych brambor....zastavam vsak nazor Hany - maso je maso:-))
Lenka K.
|20. 3. 2007 22:08
no, že by hovězí masíčko chutnalo jako paštiky...no nevim nevim...tatarák je prostě tatarák jen z masa. To ale neznamená, že uvedený recept nemůže být dobrý:)
Hana Rožníčková
|20. 3. 2007 13:38
No, já myslím, že je to tataráku hódně vzdálené. Akdyž se můžou ještě vynechat žloutky, tak je to podle mě pomazánka. Tatarák je tatarák, maso je maso, a paštika zůstane paštikou...
Simča Sládková
|20. 3. 2007 10:59
Autorko - fakt to chutná jako tatarák? Tatarák miluji, ale už dlouho jsem se ho nedopřála, tak asi zjusím toto....