Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové placky se špenátovým…
Marinované špízy
Nadýchané americké lívance
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Jednoduchý kávovník ala medovník
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Vepřové na pánvi
Plec pečená (nejen) se zelím
Risotto se špenátem a bylinkami
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koláč z rebarbory
Holandská omáčka
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Halloumi ve slanině s hráškovým…