I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí kysané zelí
Dortíčky se šlehačkou
Bramboráčky se zelím a slaninou
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Božské bezlepkové cookies
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Sněhové pusinky II.
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Tvarohové taštičky s povidly a mákem
Chřestová omeleta
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koláč z rebarbory
Holandská omáčka
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Halloumi ve slanině s hráškovým…