Brambory dobře očistěte a uvařte ve slupce, oloupejte je a nakrájejte, menší kusy na čtvrtky. Zatímco se budou vařit brambory, nakrouhejte zelí na...
více o Bramborový salát s červeným zelím a pestem
Formu (20 x 20 cm) lehce vymažte máslem a vyložte pečicím papírem. Připravte korpus. Sušenky rozdrťte v mixéru nebo dejte do sáčku a rozválejte...
více o Strakaté blondie
Slaninu pokrájejte na malé kostičky, cibuli a česnek očistěte a nasekejte nadrobno, brambory oloupejte a pokrájejte na kostky. V hrnci opečte...
více o Smetanová bramborová polévka
Bulgur vsypte do hrnce, zalijte dvojnásobným množstvím vody a přiveďte k varu. Vařte dvě minuty. Poté odstavte z plamene a nechte pod poklicí 10 minut...
více o Salát z bulguru
Suroviny na zálivku dejte do zavařovací sklenice, uzavřete víčkem a důkladně protřepejte. Oříšky nasucho opečte na pánvi, jakmile na nich začne...
více o Salát s ořechy a bobulemi
Troubu rozehřejte na 160 °C. Mouku smíchejte s práškem do pečiva, cukrem a citronovou kůrou. Máslo vyšlehejte s cukrem, po jednom zapracujte vejce,...
více o Buchta ze zakysané smetany s borůvkami
Do masa nakrájíme najemno šunku nebo můžeme nastrouhat na jemném struhadle. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a petrželku.
Přilijeme smetanu ...
více o Telecí mleté biftečky se smetanou
Kuřecí prsa rozklepeme tak, aby se z nich později dala utvořit kapsa. Osolíme, opepříme, vložíme nakrájené olomoucké tvarůžky, pórek, kápii a zabalíme...
více o Smradláček chlupatého řidiče z náklaďáku
NATURAL je rýže s neloupanými zrnky. Má kratší dobu trvanlivosti, déle se vaří, i po uvaření zůstává pevná na skus a oproti bílé loupané rýži má výraznější, oříškovou chuť a mnohem více zdraví prospěšných látek.