• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání

Výsledky vyhledávání: rajcata

Uložit vyhledávání
Název vyhledávání
  • Počet nalezených receptů:

    479

    60 minut
    Ragú z divočáka na švestkách

    Ragú z divočáka na švestkách

    V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a... více o Ragú z divočáka na švestkách

    40 minut
    Krémová polévka z řapíkatého celeru

    Krémová polévka z řapíkatého celeru

    Na másle osmažíme dosklovata pokrájenou cibuli, ke které přisypeme pokrájený řapíkatý celer a pokrájenou mrkev a ještě krátce smažíme za občasného... více o Krémová polévka z řapíkatého celeru

    40 minut
    Mleté maso s řapíkatým celerem

    Mleté maso s řapíkatým celerem

    Na oleji osmažíme dosklovata velkou pokrájenou cibuli, ke které následně přidáme maso. To během smažení rozebereme vařečkou na kousky a osmažíme... více o Mleté maso s řapíkatým celerem

    30 minut
    Čočkové ragú

    Čočkové ragú

    Předem namočte hnědou čočku. Na oleji orestujte dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Vmíchejte na menší kousky nakrájenou mrkev, nasekaný česnek a... více o Čočkové ragú

    45 minut
    Mrkvová polévka s řapíkatým celerem

    Mrkvová polévka s řapíkatým celerem

    Na oleji či másle si osmažíme dosklovata drobně pokrájenou cibuli. K té přidáme osmažit na hrubo nastrouhanou mrkev. Osmaženou mrkev zaprášíme kari... více o Mrkvová polévka s řapíkatým celerem

    30 minut
    Grilovaný řapíkatý celer

    Grilovaný řapíkatý celer

    Řapíkatý celer používáme zásadně čerstvý, křehký a křupavý. Pro starší, který je gumový a povadlý tu není prostor, protože bychom ho po tepelné úpravě... více o Grilovaný řapíkatý celer

    30 minut
    Vajíčková pomazánka Rabat

    Vajíčková pomazánka Rabat

    Vajíčka nakrájíme na kostečky, přidáme všechny ingredience. Dále přidáme sůl, pepř, cukr, lák z okurek vše dle chuti. Můžeme přidat i majonézu, nebo... více o Vajíčková pomazánka Rabat

    45 minut
    Jahodové ravioli

    Jahodové ravioli

    Z mouky a vajec uhněťte vláčné těsto. Můžete přidat trochu oleje. Těsto vyválejte na tenké plátky a vykrojte tvary. Na polovinu z nich dejte jahody,... více o Jahodové ravioli

    45 minut
    Smažený řapíkatý celer

    Smažený řapíkatý celer

    Řapíky celeru používáme zásadně čerstvé, křehké a křupavé. Pokud použijeme starší, seschlé a gumové, budeme tahat z pusy vlákna řapíků, které nám... více o Smažený řapíkatý celer

    90 minut
    Zeleninové ratatouille

    Zeleninové ratatouille

    1. Nakrájíme si cuketu, lilek, dýni a rajčátka na stejně velká kolečka (já to dělám pomocí ručního kráječe) a necháme si stranou. 2.Na rozpálenou... více o Zeleninové ratatouille

    40 minut
    Zeleninové ragú s červenou čočkou ala bolognese

    Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…

    Na rozpuštěném másle si osmažíme pokrájenou mrkev a celer na kostičky lehce dozlatova. Pak přisypeme osmažit drobně pokrájenou cibuli a na závěr... více o Zeleninové ragú s červenou čočkou ala bolognese

    15 minut
    Bramborový salát raz dva z fialových brambor

    Bramborový salát raz dva z fialových…

    Vychladlé oloupané brambory pokrájíme na menší kousky a dáme do mísy, kde je opepříme, mírně osolíme a zakápneme olejem a lákem z okurek. Okurky a... více o Bramborový salát raz dva z fialových brambor

    20 minut
    Salát z fialových brambor s řapíkatým celerem

    Salát z fialových brambor s řapíkatým…

    Vychladlé oloupané brambory pokrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Přidáme drobně pokrájenou šalotku a na plátky pokrájený řapíkatý celer. Celer je... více o Salát z fialových brambor s řapíkatým celerem

    30 minut
    Kořeněné masové nudličky s řapíkatým celerem

    Kořeněné masové nudličky s řapíkatým…

    Maso dle vlastního výběru (vepřové, kuřecí, králičí...) pokrájíme na nudličky, které osolíme a okořeníme Adžikou nebo jiným, námi oblíbeným kořením či... více o Kořeněné masové nudličky s řapíkatým celerem

    Ranečky z listového těsta (nejen) s taveňákem

    Ranečky z listového těsta (nejen) s…

    Těsto si rozdělíme na dva díly, které na pomoučněném stole vyválíme do čtverců, které poklademe debrecínkou (šunkou...) pokrájenou zeleninou dle chuti... více o Ranečky z listového těsta (nejen) s taveňákem

    70 minut
    Krůtí ramínko na červeném víně se šťouchanými brambory s jarní cibulkou

    Krůtí ramínko na červeném víně se…

    Ramínko nasolíme, napepříme, v kastrolu orestujeme, vytáhneme a dáme stranou. Na zbylém oleji orestujeme dohněda na kostky (1,5x1,5 cm) nakrájenou... více o Krůtí ramínko na červeném víně se šťouchanými brambory s jarní cibulkou

    (nejen) Hovězí ragú

    (nejen) Hovězí ragú

    Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně pokrájenou cibuli a také... více o (nejen) Hovězí ragú

    Povidlová skládaná jablka v ranečku

    Povidlová skládaná jablka v ranečku

    Jablka oloupeme, vypíchneme jádřince, každé rozkrojíme na 4 díly, potřeme povidly a složíme do původního tvaru. Listové těsto vyválíme na plát, který... více o Povidlová skládaná jablka v ranečku

    20 minut
    Smetanová polévka (Rahmsuppe)

    Smetanová polévka (Rahmsuppe)

    Omyté, ale neoloupané brambory nakrájejte na kostičky a uvařte je v osolené vodě. Když jsou měkké, smíchejte zakysanou smetanu, smetanu ke šlehání a... více o Smetanová polévka (Rahmsuppe)

    40 minut
    Tvaroh s rakytníkovým pyré

    Tvaroh s rakytníkovým pyré

    Opláchnuté plody rakytníku dejte do hrnce s cukrem a zalijte takovým množstvím vody, aby byly plody pod hladinou. Pomalu uveďte do varu a děrovanou... více o Tvaroh s rakytníkovým pyré

    60 minut
    Dušené vepřové á la ražničí

    Dušené vepřové á la ražničí

    Maso pokrájíme na plátky nebo kostky, osolíme a opepříme. Špekáčky pokrájíme podélně na 4-6 výsečí, špek na menší kostičky, slaninu na širší nudličky,... více o Dušené vepřové á la ražničí

    30 minut
    Cizrnové ragú s rýží

    Cizrnové ragú s rýží

    Podle návodu na obalu uvařte rýži. Cibuli oloupejte, nakrájejte nahrubo a v hrnci zpěňte na lžíci olivového oleje. Přidejte římský kmín a minutu... více o Cizrnové ragú s rýží

    40 minut
    Portobello s Raclette sýrem

    Portobello s Raclette sýrem

    Steakové žampiony portobello očistíme a opatrně z nich vyřízneme nohy, které můžeme nasekat do směsi, kterou budeme žampiony plnit, nebo je dáme volně... více o Portobello s Raclette sýrem

    50 minut
    Kuřecí / králičí ragú s hlívou

    Kuřecí / králičí ragú s hlívou

    Kuřecí nebo králičí očištěné maso pokrájíme na kousky, které osolíme, opepříme a na malém množství oleje osmažíme za občasného promíchání ze všech... více o Kuřecí / králičí ragú s hlívou

    90 minut
    Ramen

    Ramen

    Vývar s přepůlenými jarními cibulkami, oloupanou a na kusy pokrájenou mrkví, nakrájeným zázvorem, příčně přepůleným česnekem a řasou kombu přiveďte k... více o Ramen

    30 minut
    Květáková polévka s řapíkatým celerem

    Květáková polévka s řapíkatým celerem

    Na másle osmažíme hrubě nastrouhanou mrkev, poté přidáme krátce osmažit i pokrájený řapíkatý celer, vše posypeme moukou a ještě krátce smažíme.... více o Květáková polévka s řapíkatým celerem

    30 minut
    Brokolicová polévka s řapíkatým celerem a sýrem

    Brokolicová polévka s řapíkatým…

    Na rozpuštěném másle osmažíme na silnější plátky pokrájený řapíkatý celer dosklovata, který následně zasypeme moukou, promícháme a ještě krátce... více o Brokolicová polévka s řapíkatým celerem a sýrem

    45 minut
    Paprikový guláš s řapíkatým celerem

    Paprikový guláš s řapíkatým celerem

    Cibuli pokrájíme na kostičky a osmažíme na sádle či oleji dozlatova. Přidáme na kostičky pokrájené, osolené a opepřené maso dle vlastního výběru a za... více o Paprikový guláš s řapíkatým celerem

    50 minut
    Radeckého nákyp

    Radeckého nákyp

    Rýži propláchněte, spařte a dejte za stálého míchání vařit do mléka, až vznikne hustá kaše. Nechte ji vychladnout. Mezitím utřete máslo, k němu... více o Radeckého nákyp

    30 minut
    Krémová polévka z potočních raků s knedlíčky

    Krémová polévka z potočních raků s…

    Ráčky dobře očistěte kartáčkem a opláchněte ve studené vodě. Vývar přiveďte k varu, naházejte do něj raky a vařte asi 10 minut. Raky vyjměte a nechte... více o Krémová polévka z potočních raků s knedlíčky

    15 minut
    Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

    Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

    Plátky masa omyjte a osušte, pak je nakrájejte na kousky. Nudle uvařte asi 8 minut ve slané vodě, aby zůstaly pevné na skus. Ve slané vodě krátce... více o Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

    120 minut
    Ragú z dýně

    Ragú z dýně

    Troubu předehřejte na 180 °C. Z dýně odřízněte vršek a vydlabejte měkkou střední část se semínky. Naplňte masem, bramborami a jablky nakrájenými na... více o Ragú z dýně

    Špízy (ražničí) se zelím

    Špízy (ražničí) se zelím

    Ražničí připravíme klasickým způsobem. Na namočené špejle nebo kovové jehlice střídavě napichujeme kousky osoleného a opepřeného masa, plátky slaniny ... více o Špízy (ražničí) se zelím

    Červená řepa s žervé a rakouským špekem

    Červená řepa s žervé a rakouským…

    Uvařenou červenou řepu oloupeme, pokrájíme na cca 0,7 mm plátky, osolíme a potřeme žervé, které jsme si dochutili tím, co máme rádi (případně ho... více o Červená řepa s žervé a rakouským špekem

    Česneková Niva v rakouském špeku nebo pršutu

    Česneková Niva v rakouském špeku nebo…

    Nivu pokrájíme na plátky cca 0,5 cm. Česnek oloupeme a pokrájíme na velmi slabé plátky nebo ho rozetřeme. Plátky česneku pak přitiskneme na plátky... více o Česneková Niva v rakouském špeku nebo pršutu

    Zapečené ratatouille se sázeným vejcem

    Zapečené ratatouille se sázeným vejcem

    Lilek částečně oloupeme tak, aby byl vždy pruh oloupaný a pruh neoloupaný. Barevně to doladí konečný vzhled jídla. Nakrájíme ho na větší kostičky,... více o Zapečené ratatouille se sázeným vejcem

    40 minut
    Vylepšené rafaello řezy

    Vylepšené rafaello řezy

    Nejprve si uděláme těsto smícháním 2 hrnků polohrubé mouky s práškem do pečiva, 2 vajec, 1/2 hrnku oleje, 1 hrnek mléka a 1/4 cukru. Těsto vylijeme do... více o Vylepšené rafaello řezy

    Dýňové ragú (nejen) s masem

    Dýňové ragú (nejen) s masem

    Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme velmi drobně pokrájené maso, které také osmažíme. Po osmažení masa přidáme krátce osmažit ještě protlak s... více o Dýňové ragú (nejen) s masem

    Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

    Jednoduché zeleninovo-uzeninové…

    Omyté papriky zbavené semínek a stopek společně s rajčaty (můžou být i oloupaná) a česnekem pomeleme na masovém strojku. Vše dáme do hrnce, přisypeme... více o Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

    Fazolové ragú se zeleninou

    Fazolové ragú se zeleninou

    Na trošce oleje osmažíme na kostičky pokrájenou mrkev, celer, petržel, slaninu, cibuli, nasekaný česnek. Pak přidáme ještě krátce osmažit větvičku... více o Fazolové ragú se zeleninou

    Kuřecí ragú se žampiony

    Kuřecí ragú se žampiony

    Drobně pokrájenou cibuli na másle nebo oleji osmažíme dosklovata. Přidáme maso nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme a orestujeme ze všech stran.... více o Kuřecí ragú se žampiony

    30 minut
    Ratatouille s bramborami

    Ratatouille s bramborami

    Pečlivě omyté brambory nakrájejte na menší kousky, stejně jako papriku a cuketu. V kastrolu na rozehřátém oleji nejprve osmažte brambory. Přilijte... více o Ratatouille s bramborami

    Adžika masovo-zeleninové ragú

    Adžika masovo-zeleninové ragú

    Na oleji (špeku) necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme orestovat maso, pak osolíme a okořeníme a přidáme zeleninu. Ještě krátce restujeme za... více o Adžika masovo-zeleninové ragú

    Rakytníkový sirup za studena

    Rakytníkový sirup za studena

    Ve většině receptů na zpracování rakytníku se uvádí tepelné zpracování, které však zničí spoustu velmi cenných látek. Proto jsem vyzkoušel vlastní... více o Rakytníkový sirup za studena

    40 minut
    Raubířovy zapečené těstoviny

    Raubířovy zapečené těstoviny

    Nejdříve si dáme vařit osolenou vodu na těstoviny. Po přivedení k varu, těstoviny nasypeme do vroucí vody a dle návodu vaříme do stavu al dente. Než... více o Raubířovy zapečené těstoviny

    60 minut
    Džem z rakytníku

    Džem z rakytníku

    Zralé plody rakytníku pořádně operte, pak ve větším hrnci poduste a pak rozmixujte tyčovým mixérem. Propasírujte přes jemné sítko, abyste se zbavili... více o Džem z rakytníku

    65 minut
    Masové ravioli s batáty a pažitkou

    Masové ravioli s batáty a pažitkou

    Do elektrického hnětače vložte všechny suroviny a vypracujte těsto. Můžete je ale docela dobře uhníst i ručně: na pracovní desku udělejte hromádku... více o Masové ravioli s batáty a pažitkou

    50 minut
    Ravioli s čokoládovou omáčkou

    Ravioli s čokoládovou omáčkou

    „Tohle těsto je docela snadné. Já osobně je připravuji jenom z mouky a vajec, a to v poměru na 100 g mouky jedno vajíčko,“ říká Tomáš Babinec. „Někdo... více o Ravioli s čokoládovou omáčkou

    50 minut
    Tvarohové ravioli se strouhankou

    Tvarohové ravioli se strouhankou

    „Tohle těsto je docela snadné. Já osobně je připravuji jenom z mouky a vajec, a to v poměru na 100 g mouky jedno vajíčko,“ říká Tomáš Babinec. „Někdo... více o Tvarohové ravioli se strouhankou

    30 minut
    Ramequin (místní verze)

    Ramequin (místní verze)

    Hranatou zapékací formu na chlebíček vymažeme máslem. Do ní pak šikmo - jako střešní tašky - skládáme střídavě plátky toastového chleba a plátky sýra.... více o Ramequin (místní verze)

    Masová minutka s řapíkatým celerem

    Masová minutka s řapíkatým celerem

    Maso pokrájíme na kostky nebo nudličky, mírně osolíme, opepříme a dáme do mísy. Řapíkatý celer pokrájíme na slabší měsíčky a dáme k masu. Přidáme... více o Masová minutka s řapíkatým celerem

    • Předchozí stránka
    • 1
    • ...
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • Další stránka
    • Zakysaný krém Rama
      Najít recepty
    • Řapíkatý celer
      Najít recepty
    • Rama
      Najít recepty
    • Radicchio
      Najít recepty
    • Ravily
      Najít recepty
    • Ravioly
      Najít recepty
    • Plody rakytníku
      Najít recepty
    • Rama Créme Bonjour
      Najít recepty
    • Rama Cremefine
      Najít recepty
    • Margarín Rama
      Najít recepty
    • Předchozí stránka
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • Další stránka
  • Nic nebylo nalezeno

    • Nic nebylo nalezeno

Doporučujeme

20 minut
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

Poslední sledované recepty

266
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
217
Dýňová tortila
Dýňová tortila
197
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
99
Česnečka z uzeného masa s quinoou
Česnečka z uzeného masa…
99
Šunkové silvestrovské rolky s Lučinou
Šunkové silvestrovské…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact