• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání

Výsledky vyhledávání: rajcata4

Uložit vyhledávání
Název vyhledávání
  • Počet nalezených receptů:

    456

    Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

    Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

    Cizrnu namočíme do studené vody na 12 hodin a pak uvaříme (v tlakovém hrnci 20 minut). Přidáme na kousky nakrájený celer, na kostky nakrájené brambory... více o Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

    45 minut
    Honzíkovy ranečky

    Honzíkovy ranečky

    Těsto vytvoříme pouhým smícháním všech ingrediencí a propracováním (nejlépe to jde rukama) a to 1 - 2 dny předem (vydrží i týden). Mělo by mít... více o Honzíkovy ranečky

    Makové rohlíčky (Rakousko)

    Makové rohlíčky (Rakousko)

    Z ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme hodinu odpočinout v chladu. Pak z něj tvarujeme rohlíčky, které pečeme v předehřáté troubě na 160... více o Makové rohlíčky (Rakousko)

    Čočková sekaná s řapíkatým celerem

    Čočková sekaná s řapíkatým celerem

    Čočku uvaříme do měkka, z celeru oddělíme listy. Natě celeru nakrájíme najemno a orestujeme na cibulce. Listy celeru nasekáme nadrobno, a vložíme do... více o Čočková sekaná s řapíkatým celerem

    50 minut
    Pangas raz dva

    Pangas raz dva

    Pangase (zmrzlého) položíme do pekáče, osolíme (ne moc, sůl je také v koření na ryby), posypeme kořením nebo citrónovým pepřem, přidáme máslo a... více o Pangas raz dva

    30 minut
    Raffaelo z Delissy

    Raffaelo z Delissy

    Nastrouháme oplatky, vmícháme do másla utřeného s cukrem, přidáme trošku rumu. Touto směsí obalíme mandli, celou kuličku obalíme ve strouhaném kokosu... více o Raffaelo z Delissy

    Kuřecí ražniči pro lenochy

    Kuřecí ražniči pro lenochy

    Maso nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, aglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořenim a přidáme olej - stačí i slunečnicový. Necháme... více o Kuřecí ražniči pro lenochy

    15 minut
    Kokosky raz dva

    Kokosky raz dva

    Vše smícháme a tvoříme na plech malé hromádky nebo v prstech vytvarujeme špičky. Pečeme při nižší teplotě do zrůžovění. Tento recept jsem získala od... více o Kokosky raz dva

    Raffaelo zase jinak

    Raffaelo zase jinak

    Oplatky rozemeleme na mlýnku na strouhanku, přilejeme potřebné množství kondenzovaného mléka a přisypeme asi hrst kokosu. Vše smícháme, dáme na chvíli... více o Raffaelo zase jinak

    Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan Pidesi)

    Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…

    V malé míse rozmícháme kvasnice, cukr a 50 ml teplého mléka. Promícháme, až se vše rozpustí. Zakryjeme čistou utěrkou a necháme odpočnout 15 minut. Ve... více o Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan Pidesi)

    Salát raz dva

    Salát raz dva

    Rýži uvaříme dle návodu na krabičce, mezitím na jemno nakrájíme cibuli a krabí tyčinky, poté nakrájíme vejce na hrubo. Dáme všechny ingredience do... více o Salát raz dva

    Makovec raz dva - výborný

    Makovec raz dva - výborný

    Smícháme všechno dohromady. Dáme na vymazaný pekáč a pečeme asi 30 minut při 120 °C. Je to rychlý a výborný moučník. Používám i další 3 varianty (mák... více o Makovec raz dva - výborný

    30 minut
    Houbové ragú

    Houbové ragú

    Na rozehřátém másle osmahneme očištěné a pokrájené žampiony, přidáme rozetřený česnek a mouku, orestujeme, zalijeme vínem, osolíme, opepříme a dusíme... více o Houbové ragú

    Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem

    Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem

    Na rozehřátém oleji osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme kostičky masa a osmažíme, k masu ještě dáme protlak a hořčici, promícháme, osolíme, opepříme... více o Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem

    Játra ze selete - raz, dva

    Játra ze selete - raz, dva

    Špek si pokrájejte na slabé plátky a na rozpálené pánvi nechte vyškvařit. Pak přidejte pokrájenou cibuli na plátky a nechte ji orestovat dozlatova.... více o Játra ze selete - raz, dva

    Houbové ranečky

    Houbové ranečky

    Nejprve si připravíme náplň, kterou je vlastně houbová smaženice: na másle orestujeme jemně pokrájenou cibuli, přidáme pokrájené houby a necháme je... více o Houbové ranečky

    Rafaelo IV.

    Rafaelo IV.

    Do vychlazeného, rozpuštěného tuku zamícháme sušené mléko, moučkový cukr a vodu. Vypracujeme těsto. Na prkénku z něj vyválíme váleček, který nakrájíme... více o Rafaelo IV.

    45 minut
    Řezy Rafaelo III.

    Řezy Rafaelo III.

    Utřeme vejce s moučkovým cukrem, přidáme olej, polohrubou mouku, mléko a prášek do pečiva. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem.... více o Řezy Rafaelo III.

    10 minut
    Zeleninové ragout

    Zeleninové ragout

    V širším kastrolu s nepřilnavým dnem rozehřejte máslo. Až začne pěnit, vhoďte na něj pokrájenou zeleninu a promíchejte ji, aby se dobře obalila tukem.... více o Zeleninové ragout

    Hermelínové ranečky se zeleninou

    Hermelínové ranečky se zeleninou

    Zeleninu si pokrájíme, těsto rozdělíme na polovinu. Těsto si vyválíme na potřebnou velikost, abychom do něj mohli pohodlně zabalit hermelín a zeleninu... více o Hermelínové ranečky se zeleninou

    Těstoviny s mascarpone a rakouským špekem

    Těstoviny s mascarpone a rakouským…

    Těstoviny dáme vařit podle návodu. Mezitím si do malého kastrůlku dáme mascarpone, žloutek, parmezán a na velice mírném ohni umícháme hladký krém.... více o Těstoviny s mascarpone a rakouským špekem

    15 minut
    Těstoviny s brokolicí raz dva

    Těstoviny s brokolicí raz dva

    Růžičky a tenké košťálky brokolice nakrájíme na malé kousky a podusíme ji na minimálním množství vody cca 10 minut tak, aby byla měkká ale ne... více o Těstoviny s brokolicí raz dva

    Ragú z kuřecích jater

    Ragú z kuřecích jater

    Kuřecí játra opláchneme studenou vodou, nakrájíme na malé kousky a necháme okapat. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Šalotky nasekáme najemno.... více o Ragú z kuřecích jater

    Sorrentinos, ravioly se sýrovou omáčkou

    Sorrentinos, ravioly se sýrovou…

    Ravioly připravte podle návodu na obalu. Na omáčku rozehřejte máslo. Zaprašte moukou, osmažte, zalijte studeným mlékem a zvolna povařte asi 15 minut.... více o Sorrentinos, ravioly se sýrovou omáčkou

    30 minut
    Ravioly s ricottou

    Ravioly s ricottou

    **(Obr. 1)** Do mísy dejte mouku, krupičku, 2 žloutky a obě vejce, lžičku soli, 150 ml vody a olivový olej. Vypracujte hladké vláčné těsto,... více o Ravioly s ricottou

    Ratatouille III.

    Ratatouille III.

    Nakrájejte lilek, cibule a rajčata na kostičky, papriky na proužky, tři stroužky česneku na jemné plátky. Cukety rozkrojte podél a nakrájejte na... více o Ratatouille III.

    Rabínův šoulet

    Rabínův šoulet

    Přes noc necháme hrášek a krupky máčet ve vodě (odděleně v kastrůlcích). Druhý den můžeme vařit, obojí opět odděleně, do měkka. To přece-jenom nějakou... více o Rabínův šoulet

    60 minut
    Králičí ragú

    Králičí ragú

    Jednotlivé porce králičího hřbetu osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na pánvi rozehřejeme máslo a maso na něm ze všech stran opečeme do zlatova.... více o Králičí ragú

    60 minut
    Ragú z divočáka na švestkách

    Ragú z divočáka na švestkách

    V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a... více o Ragú z divočáka na švestkách

    40 minut
    Krémová polévka z řapíkatého celeru

    Krémová polévka z řapíkatého celeru

    Na másle osmažíme dosklovata pokrájenou cibuli, ke které přisypeme pokrájený řapíkatý celer a pokrájenou mrkev a ještě krátce smažíme za občasného... více o Krémová polévka z řapíkatého celeru

    40 minut
    Mleté maso s řapíkatým celerem

    Mleté maso s řapíkatým celerem

    Na oleji osmažíme dosklovata velkou pokrájenou cibuli, ke které následně přidáme maso. To během smažení rozebereme vařečkou na kousky a osmažíme... více o Mleté maso s řapíkatým celerem

    30 minut
    Čočkové ragú

    Čočkové ragú

    Předem namočte hnědou čočku. Na oleji orestujte dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Vmíchejte na menší kousky nakrájenou mrkev, nasekaný česnek a... více o Čočkové ragú

    45 minut
    Mrkvová polévka s řapíkatým celerem

    Mrkvová polévka s řapíkatým celerem

    Na oleji či másle si osmažíme dosklovata drobně pokrájenou cibuli. K té přidáme osmažit na hrubo nastrouhanou mrkev. Osmaženou mrkev zaprášíme kari... více o Mrkvová polévka s řapíkatým celerem

    30 minut
    Grilovaný řapíkatý celer

    Grilovaný řapíkatý celer

    Řapíkatý celer používáme zásadně čerstvý, křehký a křupavý. Pro starší, který je gumový a povadlý tu není prostor, protože bychom ho po tepelné úpravě... více o Grilovaný řapíkatý celer

    30 minut
    Vajíčková pomazánka Rabat

    Vajíčková pomazánka Rabat

    Vajíčka nakrájíme na kostečky, přidáme všechny ingredience. Dále přidáme sůl, pepř, cukr, lák z okurek vše dle chuti. Můžeme přidat i majonézu, nebo... více o Vajíčková pomazánka Rabat

    45 minut
    Jahodové ravioli

    Jahodové ravioli

    Z mouky a vajec uhněťte vláčné těsto. Můžete přidat trochu oleje. Těsto vyválejte na tenké plátky a vykrojte tvary. Na polovinu z nich dejte jahody,... více o Jahodové ravioli

    45 minut
    Smažený řapíkatý celer

    Smažený řapíkatý celer

    Řapíky celeru používáme zásadně čerstvé, křehké a křupavé. Pokud použijeme starší, seschlé a gumové, budeme tahat z pusy vlákna řapíků, které nám... více o Smažený řapíkatý celer

    90 minut
    Zeleninové ratatouille

    Zeleninové ratatouille

    1. Nakrájíme si cuketu, lilek, dýni a rajčátka na stejně velká kolečka (já to dělám pomocí ručního kráječe) a necháme si stranou. 2.Na rozpálenou... více o Zeleninové ratatouille

    40 minut
    Zeleninové ragú s červenou čočkou ala bolognese

    Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…

    Na rozpuštěném másle si osmažíme pokrájenou mrkev a celer na kostičky lehce dozlatova. Pak přisypeme osmažit drobně pokrájenou cibuli a na závěr... více o Zeleninové ragú s červenou čočkou ala bolognese

    15 minut
    Bramborový salát raz dva z fialových brambor

    Bramborový salát raz dva z fialových…

    Vychladlé oloupané brambory pokrájíme na menší kousky a dáme do mísy, kde je opepříme, mírně osolíme a zakápneme olejem a lákem z okurek. Okurky a... více o Bramborový salát raz dva z fialových brambor

    20 minut
    Salát z fialových brambor s řapíkatým celerem

    Salát z fialových brambor s řapíkatým…

    Vychladlé oloupané brambory pokrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Přidáme drobně pokrájenou šalotku a na plátky pokrájený řapíkatý celer. Celer je... více o Salát z fialových brambor s řapíkatým celerem

    30 minut
    Kořeněné masové nudličky s řapíkatým celerem

    Kořeněné masové nudličky s řapíkatým…

    Maso dle vlastního výběru (vepřové, kuřecí, králičí...) pokrájíme na nudličky, které osolíme a okořeníme Adžikou nebo jiným, námi oblíbeným kořením či... více o Kořeněné masové nudličky s řapíkatým celerem

    Ranečky z listového těsta (nejen) s taveňákem

    Ranečky z listového těsta (nejen) s…

    Těsto si rozdělíme na dva díly, které na pomoučněném stole vyválíme do čtverců, které poklademe debrecínkou (šunkou...) pokrájenou zeleninou dle chuti... více o Ranečky z listového těsta (nejen) s taveňákem

    70 minut
    Krůtí ramínko na červeném víně se šťouchanými brambory s jarní cibulkou

    Krůtí ramínko na červeném víně se…

    Ramínko nasolíme, napepříme, v kastrolu orestujeme, vytáhneme a dáme stranou. Na zbylém oleji orestujeme dohněda na kostky (1,5x1,5 cm) nakrájenou... více o Krůtí ramínko na červeném víně se šťouchanými brambory s jarní cibulkou

    (nejen) Hovězí ragú

    (nejen) Hovězí ragú

    Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně pokrájenou cibuli a také... více o (nejen) Hovězí ragú

    Povidlová skládaná jablka v ranečku

    Povidlová skládaná jablka v ranečku

    Jablka oloupeme, vypíchneme jádřince, každé rozkrojíme na 4 díly, potřeme povidly a složíme do původního tvaru. Listové těsto vyválíme na plát, který... více o Povidlová skládaná jablka v ranečku

    20 minut
    Smetanová polévka (Rahmsuppe)

    Smetanová polévka (Rahmsuppe)

    Omyté, ale neoloupané brambory nakrájejte na kostičky a uvařte je v osolené vodě. Když jsou měkké, smíchejte zakysanou smetanu, smetanu ke šlehání a... více o Smetanová polévka (Rahmsuppe)

    40 minut
    Tvaroh s rakytníkovým pyré

    Tvaroh s rakytníkovým pyré

    Opláchnuté plody rakytníku dejte do hrnce s cukrem a zalijte takovým množstvím vody, aby byly plody pod hladinou. Pomalu uveďte do varu a děrovanou... více o Tvaroh s rakytníkovým pyré

    60 minut
    Dušené vepřové á la ražničí

    Dušené vepřové á la ražničí

    Maso pokrájíme na plátky nebo kostky, osolíme a opepříme. Špekáčky pokrájíme podélně na 4-6 výsečí, špek na menší kostičky, slaninu na širší nudličky,... více o Dušené vepřové á la ražničí

    30 minut
    Cizrnové ragú s rýží

    Cizrnové ragú s rýží

    Podle návodu na obalu uvařte rýži. Cibuli oloupejte, nakrájejte nahrubo a v hrnci zpěňte na lžíci olivového oleje. Přidejte římský kmín a minutu... více o Cizrnové ragú s rýží

    40 minut
    Portobello s Raclette sýrem

    Portobello s Raclette sýrem

    Steakové žampiony portobello očistíme a opatrně z nich vyřízneme nohy, které můžeme nasekat do směsi, kterou budeme žampiony plnit, nebo je dáme volně... více o Portobello s Raclette sýrem

    • Předchozí stránka
    • 1
    • ...
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • Další stránka
    • Rajčatová omáčka
      Najít recepty
    • Olej z naložených sušených rajčat
      Najít recepty
    • Omáčka ze zelených rajčat
      Najít recepty
    • Datlová rajčátka
      Najít recepty
    • Rajčatová polévka
      Najít recepty
    • Rajče
      Najít recepty
    • Rajský protlak
      Najít recepty
    • Sýr Raclette
      Najít recepty
    • Mořské řasy
      Najít recepty
    • Vepřové ramínko
      Najít recepty
    • Předchozí stránka
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • Další stránka
  • Nic nebylo nalezeno

    • Nic nebylo nalezeno

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

Poslední sledované recepty

165
Sypánky s mákem
Sypánky s mákem
59
Slaný řecký koláč
Slaný řecký koláč
51
Buchty, koláče, záviny se „šimlem“
Buchty, koláče, záviny…
50
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na…
39
Výborný kávový likér
Výborný kávový likér

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Zpěvák a lékař Marcell o Zrádcích 2: Všichni jsou připravení!

Zpěvák a lékař Marcell o Zrádcích 2: Všichni jsou připravení!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Výsledky vyhledávání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact