Výsledky vyhledávání: E38587E3858DED9B84EAB8B0EC9881ECA3BCECB69CEC9EA5EC9588EBA788EC9881ECA3BCECB69CEC9EA5EC83B5EC9881ECA3BCECBD9CEAB1B8E383ADEC9881ECA3BCECB69CEC9EA5EC9785EC868CECB2ADECA3BCECB69CEC9EA5EC9588EBA788EC9DBCEBB3B8EC9DB8ECB2ADECA3BCECB69CEC9EA5E38090Talkza32E380
Vše (kromě salátové okurky) mixujeme dohromady.
Ručně smícháme umixovanou směs s hrubě nastrouhano salátovou okurkou. Dochutímě solí, pepřem dle chuti...
více o Vajíčkovo - okurková pomazánka EXTRA zdravá
Chuťovou dominantou tohoto receptu je maso. Nabízíme kvalitní uruguayský rib-eye steak, zvaný také entrecote. Jedná se o část hovězí roštěné příjemně...
více o Uruguayský hovězí rib-eye steak
Roštěnky na okraji nakrojte, naklepejte, osolte, opepřete a poprašte hladkou moukou. Orestujte po obou stranách na rozpáleném sádle a nechte stranou....
více o Roštěnky Esterházy dle časopisu F.O.O.D.
Těsto: Postupujeme dle požadované velikosti moučníku. Kolik vajec, tolik dalších ingrediencí. 1 vejce = 50 g. Takže při 5 vejcích dáme 250 g pol....
více o Pařížský dort Eli
Řepu omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka, po vychladnutí oloupeme a pokrájíme na kostky.
Na oleji orestujeme pokrájené cibule, pak přidáme na...
více o Eintopf s červenou řepou
Pomeranče škrabkou na brambory zbavte kůry (potřebujete jen oranžovou část, ne tu bílou - bílá způsobuje hořkost), můžete nakrájet na tenčí proužky....
více o Domácí pomerančový extrakt
Vanilkové lusky vložte do čisté úzké a vyšší skleničky a zalijte vodkou a pevně uzavřete. Nechte alespoň 6 týdnů odležet v temnu. Když si vzpomenete,...
více o Domácí vanilkový extrakt
Nejdříve podrťte čerstvou mátu a liči. Přidejte cukr, med a trochu sodovky. A pořádně zamíchejte! Nyní vymačkejte půlku pomeranče s citronem a dolijte...
více o Elixír mládí
Korpus: do mísy rozklepneme vejce, přilijeme kefír a olej, přisypeme cukr, kakao, mouku s kypřidly a vše promícháme na hladké těsto, které nalijeme do...
více o Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem
Kiwi oloupejte (nejlépe škrabkou na brambory) a nakrájejte na kostky. Liči oloupejte, vykrojte pecku a nakrájejte na čtvrtiny. Physalis nakrájejte na...
více o Exotický ovocný salát
Brambory důkladně omyjte, ale slupku neodstraňujte. Rozpulte je a ve vroucí osolené vodě povařte asi 10 minut. Sceďte a nechte stranou.
Troubu...
více o Brambory na estragonu s chřestem
Maso nakrájejte přes vlákno na čtyři stejně velké steaky. Každý pokapejte olejem, potřete utřeným česnekem, přidejte tymián nebo rozmarýn a drcený...
více o Rib eye steak se sušenými rajčaty
Rajčata, ananas i papriku nakrájejte nadrobno tak, jak to jen zvládnete. Nakrájejte koriandr. Chilli papričku zbavte semínek a nakrájejte nadrobno....
více o Exotická salsa
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli dosklovata, přidáme pokrájené maso na kostky a smažíme do té doby za občasného promíchání, než se dám vysmaží šťáva...
více o Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím
Sypké ingredience na těsto smíchejte. Přidejte mléko a vejce a rozšlehejte metličkou do hladkého těsta. Můžete do těsta přidat trochu semínek z...
více o Exotické lívance
Vyrobit a uhmatat těsto, vložit na půl hodiny do ledničky, pak nechat asi 3 minuty v pokojové teplotě a pak vzít tubu na krém a dávat na plech. Péct...
více o Esíčka
Navařte si předem kapustičky a hrášek ve vodě a soli. Připravte si olej, pánvičku a maso (vepřové nebo kuřecí - podle chuti). Na rozpáleném oleji...
více o Exotická směs
- Smíchejte všechny přísady dohromady a udělejte kouli.
- Celé to dejte do ledničky a cca 1 hodinu to nechte odležet.
- Mezitím si připravte plech s...
více o Lembas (Elfí chléb)
Dejte vařit vodu do širšího hrnce, fazole důkladně prolijte v cedníku horkou vodou, aby povolily, chřestu odlomte dřevnaté konce, cibuli pokrájejte na...
více o Těstoviny s fazolemi edamame a chřestem
Do pytlíku dejte esíčka a rozdrť na jemno, nasypt do misky s mlékem a utvoř pevné těsto (když poteče, přidej sušenky, když bude tvrdé, přidej mléko)....
více o Karamelové kuličky z esíček
Troubu rozehřejte na 150 °C. Bílky dejte do mísy robotu a ušlehejte pevný sníh, poté do něj za stálého šlehání přidávejte cukr, vznikne tuhá, lesklá...
více o Party Pavlova s kakaem a exotickým ovocem
V hrnci na středním plameni za občasného míchání přiveďte k varu mléko, vodu, máslo, cukr a sůl. Jakmile dosáhnete bodu varu, hrnec stáhněte z plotny...
více o Eklérky s černým rybízem a ruby čokoládou