Kuře zbavíme kůže, vykostíme a maso nakrájíme na malé kousky, nebo na nudličky. Z ostatních ingrediencí připravíme nálev: cibule nadrobno, česnek... více o Korejská lidovka
Maso si nejdříve naložíme den předem, kýtu nakrájíme na větší kostky, dáme do mísy, osolíme, přidáme 4 lžíce cukru, 5 - 6 lžic octa, 2 lžíce glutasolu... více o Honkong
Kuřecí a vepřové maso nakrájíme zhruba na 1/2 cm plátky. Oloupaná jablka zbavená jádřinců a banány nakrájíme na stejné plátky jako maso. Všechny... více o Tajemství II.
Nudličky masa prudce osmažíme, osolíme, okořeníme kari kořením a přidáme okapaný ananas. Promícháme, zalijeme sójovou omáčkou a ochutíme glutasolem.... více o Čína s ananasem
Na oleji opečeme nakrájenou zeleninu, přidáme namočené houby. Nudle vložíme na cca 3 minuty do vařící vody. Ve wok pánvi necháme rozpálit olivový olej... více o Čínské nudle se zeleninou
Oloupané špekáčky podélně rozřízneme, vložíme do řezu plátky cibule. Směs koření, octa a vody, dovedeme k varu a ihned zaléváme špekáčky s cibulí,... více o Marčákovi utopenci
Vepřové maso nakrájíme na kostky, přidáme sůl a glutasol. Dobře promícháme a pak obalíme v 1 celém vajíčku, do kterého jsme zamíchali trochu škrobové... více o Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými oříšky)
Kuře vykostíme, osolíme glutasolem, namažeme křenem. Šunku, žampiony a sýr nakrájíme na kostičky (možno přidat smažená vejce). Směs zabalíme do plátu... více o Roláda z kuřete
Kuře uvaříme a po vychladnutí vykostíme. Nakrájíme ho na porce a rozprostřeme po talíři, který předem ozdobíme listy hlávkového salátu. Mezitím... více o Milionářské kuře
Všechnu zeleninu nakrájíme a smícháme s uvařenou rýží. Čínské houby zalijeme vodou a když zvětší objem, nakrájíme je. Vše promícháme a zalijeme... více o Salát Mao Ming
Nálev - suroviny smícháme dohromady a přidáme červený olej (osmahneme 2 lžíce oleje s trochou pálivé papriky). Nálev promícháme s masem, přidáme... více o Čínský kuřecí salát
Slepici dáme vařit do přiměřeného množství osolené vody, přidáme zázvor a vaříme, dokud se maso nedá oddělit od kostí. Po dovaření odkostíme a maso... více o Čínská slepičí polévka
Maso nakrájíme na nudličky, přidáme vejce, máčený škrob a glutasol (nebo sůl). Odležené prudce opečeme, do pánve přidáme postupně nudličky cibule,... více o Bramboráky s masovou směsí II.
Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky cca 1x1 cm, nebo na nudličky. Smícháme se škrobem, cukrem a solí, přidáme vejce a necháme cca 15 minut odležet.... více o Kuře na kari III.
Předem uvaříme ve vodě oříšky s mandlemi do změknutí. Kuřecí maso nakrájíme na malé kostičky. Hlubokou pánev rozpálíme s olejem, přidáme nakrájený... více o Čína po česku
Rybí filé nakrájíme na menší kostky a zalijeme marinádou z nakrájeného pórku na kolečka, najemno posekané cibule, vína, hořčice (nejlépe francouzské),... více o Pikantní rybí filé
Zelí pokrájíme na čtverečky 3x3 cm. Rozpálíme olej, osmahneme jemně nakrájený pórek s paprikami, přidáme zelí, cukr, ocet, sojovou omáčku, glutasol... více o Teplý ostrý salát z pekingského zelí
Kapustičky uvaříme ve slané vodě (5-7 minut). Vyjmeme, dáme okapat. Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájený česnek a cibuli, osmahneme přidáme... více o Orientální růžičková kapusta
Očištěné zelí nakrájíme na čtverečky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Cibuli zpěníme na rozškvařené slanině, přidáme zelí, sůl a pepř, sojovou... více o Dušené čínské zelí
Křidélka nebo stehýnka naložíme do marinády na 24 hodin a dáme do lednice. Druhý den maso mírně osolíme dáme do zapékací mísy poklademe plátky másla... více o Labužnická kuřecí křidýlka nebo stehýnka
Vepřové maso nakrájíme na velmi tenké plátky (nejlépe se krájí maso zpola zmrzlé), osolíme, posypeme škrobem, vyklepneme vejce a dobře promícháme.... více o VEPŘOVÉ MASO - Vepřové maso a´la čína
Zelné listy uvaříme ve vodě, necháme zchladnout a nasekáme je nadrobno. Cibuli také drobně nasekáme. Oboojí dáme osušit do lněné utěrky. Mleté vepřové... více o Japonské Šumai
Kuře naporcujeme, osolíme a v rendlíku na másle za občasného podlití upečeme do měkka.. Jednotlivé porce vyjmeme, do výpeku vložíme veškerou zeleninu... více o kuře se zeleninovou omáčkou II.
Maso nakrájíme na drobné kostičky, smícháme se sójovou omáčkou, vínem, solamylem a kořením a dáme odležet alespoň na 1/2 hodiny do chladničky. Na... více o Čínská pánev
Maso nakrájíme na plátky a tupou stranou nože je naplocho rozklepeme. Nakrájíme na nudličky a v misce promícháme se směsí sójové omáčky, glutasolu,... více o Skořicové květy
Játra nakrájíme na kousky velikosti sousta a obalíme v solamylu. **Připravíme si směs, do které dáme:** 1 dc vývaru, 2 lžíce bílého vína, 2 lžíce... více o Játra po sečuánsku
Maso i okurku nakrájíme na kostičky, žampiony na čtvrtky. Maso v misce rozmícháme se směsí na obalení a na rozpáleném oleji zprudka opečeme. Důkladně... více o Barevná směs
Kuře vaříme v osolené vodě asi půl hodiny, pak je vyjmeme z hrnce a dáme stranou. Opranou rýži nasucho opražíme, ale nesmí žloutnout. Přidáme ji do... více o Kuřecí a rýžová polévka
Maso nakrájené na nudličky zalijeme sójovou omáčkou a vínem a necháme asi hodinu marinovat. Opepříme a přidáme glutasol. V pánvi na oleji osmahneme... více o Hovězí v sójové omáčce
Maso nakrájíme na kostky, játra na plátky, žampiony na půlky. Mírně osolíme a obalujeme v těstíčku - vejce rozšleháme s trochou vody, mírně osolíme a... více o Tempura
Maso nakrájíme na plátky a prudce osmažíme na oleji. Posypeme kmínem a odstavíme. Rajčata oloupeme a nakrájíme je na čtvrtky. Ve vývaru je vaříme... více o Rajská polévka s masem
Maso nakrájíme na nudličky a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme hrášek a nakrájené žampiony a restujeme asi minutu. Zalijeme vývarem a... více o Jemná kuřecí polévka
Maso nakrájíme na nudličky a v misce zalijeme sójovou omáčkou. Pórek nakrájíme na delší nudličky. Na rozpáleném oleji opražíme maso, až se šťáva... více o Hovězí kari na pórku
Kotlety naklepeme, osolíme a potřeme směsí kečupu, sójové omáčky, vína a glutasolu. Necháme asi 1/2 hodiny odležet. Na rozpáleném oleji osmažíme... více o Kotlety Tokio
Ušleháme omeletovou směs a na rozpáleném oleji usmažíme 4 omelety. Ozdobíme je nasekanou petrželkou a podáváme.... více o Mandlová omeleta
Maso nakrájíme na nudličky a v osolené vodě vaříme s pepřem, masoxem a feferonkami. Nakrájíme zeleninu, houby a vložíme do polévky. Krátce před... více o Vepřová polévka po čínsku
Z rajčat sloupneme kůžičku a nakrájíme na stejné díly stejně jako vypeckované mango. Maso nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme v oleji, přidáme cukr... více o Vepřové na rajčatech s mangem