• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pokročilé vyhledávání
  • Výsledky vyhledávání

Pokročilé vyhledávání receptů

Uložit vyhledávání
Název vyhledávání
Změnit vyhledávání
40 minut
Makrela (ryba) pečená na bramborách

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Brambory použijeme malé, nebo střední, které přepůlíme. Nové brambory a brambory s pěknou nestrupatou slupkou nemusíme loupat, stačí je pořádně pod... více o Makrela (ryba) pečená na bramborách

50 minut
Makrela na zelenině

Makrela na zelenině

Makrely (cca 2 x 250 gramů) opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Do bříšek vložíme plátky z jednoho většího stroužku česneku a lístečky tymiánu... více o Makrela na zelenině

80 minut
Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě

Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě

Ryby opláchněte, nakrájejte na zhruba 5 cm dlouhé kousky a vysušte. Makrely osolte, opepřete, přidejte sójovou a rybí omáčku a olej. Nechte zhruba... více o Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě

20 minut
Makrela na grilu Institutu kompliment

Makrela na grilu Institutu kompliment

Rybu důkladně omyjeme, odřízneme hlavu a ocas. Celou rybu pokapeme citronovou šťávou zvenku i zevnitř. Posypeme kořením bez soli. Čerstvé bylinky... více o Makrela na grilu Institutu kompliment

Citronové makrely - grilované

Citronové makrely - grilované

Do makrel uděláme několik malých, šikmých zářezů. Citrony pokrájíme na plátky. Do bříška každé makrely vložíme pár lístků máty, kolečka citronů,... více o Citronové makrely - grilované

Bylinkové makrely

Bylinkové makrely

Očištěné ryby osušíme a ostrým nožem do nich uděláme pár hlubších zářezů. Citronovou šťávou ryby potřeme (i uvnitř) a necháme 15 minut odležet. Ryby... více o Bylinkové makrely

Kroupový nákyp s makrelou

Kroupový nákyp s makrelou

Směska: Do hrnku vyklepneme vejce, vložíme tavené sýry, špetku soli a trochu vody či mléka. Celou směs pořádně promícháme. Samotný nákyp: Kroupy... více o Kroupový nákyp s makrelou

Pečená makrela se slaninou a cibulí

Pečená makrela se slaninou a cibulí

Porce makrely osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem (na 1 makrelu cca 3 stroužky), opaprikujeme. Takto připravenou makrelu naplníme plátky... více o Pečená makrela se slaninou a cibulí

Makrela s brusinkami

Makrela s brusinkami

Chilli papričky zbavíme semínek. Čerstvě zralé brusinky očistíme. Papričku i větší druhy brusinek pokrájíme. Nakrájenou zelelenou cibulku orestujeme 2... více o Makrela s brusinkami

Pečená makrela s tvarůžky a cibulí

Pečená makrela s tvarůžky a cibulí

Makrelu nasolíme, opepříme, posypeme paprikou (já používám uzenou papriku - dodá vynikající chuť uzeniny), potřeme česnekem. Vnitřek makrely obložíme... více o Pečená makrela s tvarůžky a cibulí

30 minut
Karbanátky z uzené makrely

Karbanátky z uzené makrely

Uzenou makrelu obereme do misky, pečlivě vybereme kostičky. Jde to dobře, makrela nemá moc kostí. Maso trochu rozmělníme mezi prsty, ne úplně na jemno... více o Karbanátky z uzené makrely

Opilé makrely

Opilé makrely

Makrely zbavené ploutví a vnitřností umyjeme, usušíme, posypeme pepřem, solí, pokapeme citrónem a necháme chvíli odležet. Mezitím na másle do růžova... více o Opilé makrely

Ožralé makrely

Ožralé makrely

Mražené makrely rozmrazíme v osolené vodě a důkladně omyjeme a odstraníme nečistoty (vykucháme). Namícháme si kořenící směs podle chuti a přidáme sůl... více o Ožralé makrely

Papriková makrela

Papriková makrela

Čerstvé makrely omýt a prosolit, posypat mletou paprikou a potřít tekutým gyrosem. Na takto připravené makrely poklást na kolečka nakrájenou cibuli a... více o Papriková makrela

Ohnivá makrela

Ohnivá makrela

Česnek a feferonky umeleme, smícháme se sekanou natí a solí. Směsí potřeme rybu zvenku i zevnitř. Každou rybu zabalíme zvlášť do alobalu a pečeme v... více o Ohnivá makrela

Smutná makrela

Smutná makrela

Makrely nakrájíme jako kotletky a poskládáme spolu s brambory do vymazaných hliněných misek nebo pekáčku. Máslo rozehřejeme, osmažíme na něm 10 vteřin... více o Smutná makrela

Sýr cottage s uzenou makrelou

Sýr cottage s uzenou makrelou

Rozebrané rybí maso promícháme s ostatními ingrediencemi a dochutíme. Podáváme s opečeným toustem.... více o Sýr cottage s uzenou makrelou

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Z makrely vybereme kosti a sloupneme kůži. Maso rozkrájíme na malé kousky, přidáme máslo nebo margarín, posekanou cibuli, trošku majolky, lžičku... více o Pomazánka z makrely

60 minut
Makrela na maďarský způsob

Makrela na maďarský způsob

Očistěná, vykuchaná, umytá a osušená makrela sa nakrájí na 200 g kousky na porci. Jednotlivé kusy se osolí a rychle opečou na oleji z obou stran.... více o Makrela na maďarský způsob

Makrely v rajčatové omáčce

Makrely v rajčatové omáčce

Z makrel odřízneme hlavy, vykucháme je, omyjeme pod tekoucí vodou a dáme okapat. Ryby osolíme a opečeme po obou stranách na oleji. Přidáme rozkrájenou... více o Makrely v rajčatové omáčce

Rybí jehly

Rybí jehly

Makrely očistíme, částečně vykostíme a nakrájíme na čtverečky (asi 2 cm). Osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem, necháme odležet. Slaninu... více o Rybí jehly

Makrela na soli

Makrela na soli

Makrely důkladně vykucháme a očistíme. Břišní dutinu posypeme směsí koření (pepř, sladká paprika, kari koření, tymián nebo provensálské koření),... více o Makrela na soli

Zapečená makrela

Zapečená makrela

Makrelu omyjeme, osušíme, naporcujeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle po obou stranách. Pak ji přendáme do zapékací nádoby lehce vymaštěné... více o Zapečená makrela

Pečená makrela s pikantní zeleninou

Pečená makrela s pikantní zeleninou

Makrelu vyčistíme, osolíme i uvnitř, zakapeme sójovou omáčkou a na oleji ze všech stran opečeme. Do výpeku přisypeme nudličky lilku a ředkviček,... více o Pečená makrela s pikantní zeleninou

Makrela na víně

Makrela na víně

Makrely očistíme, omyjeme, osušíme a osolíme. Bylinkové máslo rozpustíme a makrelu potřeme i uvnitř. Lehce posypeme moukou a vložíme do pekáče s vínem... více o Makrela na víně

Makrely na roštu

Makrely na roštu

Makrely omyjeme a osušíme. Uvnitř i vně je posypeme solí, pepřem a podle chuti kořením na ryby. Citrony nakrájíme na tenké plátky. Šalvěj opereme,... více o Makrely na roštu

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
30
Roláda s mletým masem a zeleninou
Roláda s mletým masem a…
30
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
27
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ženy.cz Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Blesk.cz Těhotná moderátorka Ochotská: Opulentní odhalení pohlaví miminka!

Těhotná moderátorka Ochotská: Opulentní odhalení pohlaví miminka!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Pokročilé vyhledávání
  • Výsledky vyhledávání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact