Filet lososa opláchněte, dobře osušte a pinzetou vytáhněte případné kosti. Řepu nastrouhejte najemno, v misce smíchejte sůl a cukr. Rybu dejte do... více o Marinovaný losos - gravlax
Tvaroh vyklopte do misky a dobře prošlehejte s olivovým olejem, pažitkou, balzamikovým octem a podle chuti osolte a opepřete. Je-li tvaroh příliš... více o Sendviče s pažitkovou pomazánkou a mozzarellou
Zelí nakrájejte na velmi jemné proužky. V kastrolu rozehřejte polovinu másla, vsypte zelí a restujte ho asi 2 minuty. Přidejte drcený česnek, osolte a... více o Reuben sendvič s červeným zelím
Porce pečeného lososa zbavte kůže, maso dejte do mísy a rozmělněte vidličkou. Přidejte lučinu, nadrobno pokrájenou jarní cibulku a trochu limetkové... více o Sendviče s lososovou pomazánkou
Ze surovin připravíme těstíčko, které pečlivě promícháme. Na špejli napichujeme kousky banánu, ponoříme do těstíčka a smažíme na rozpáleném oleji.... více o Mini rolky s banánem v kokosovém těstíčku
Připravíme si ingredience. Avokáda rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Plátky avokáda klademe na Knäck Snacky. Obalíme natenko nakrájenou parmskou šunku.... více o Avokádový Party Knäck Snack
Vajíčka uvaříme natvrdo, pomeleme spolu se škvarky, stroužkem česneku a šalotkou. Do pomleté směsi přimícháme hořčici, najemno nakrájenou pažitku,... více o Domácí škvarková pomazánka
Očištěnou makrelu bez kůže a kostiček rozmělníme na malé části, smícháme ji s tvarohem a česnekem, který jsme předtím jednoduše vložili na 30 minut do... více o Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku
Z chleba odkrojíme vrch a potom ho vodorovně přeřízneme na polovinu. Tvaroh dobře rozšleháme se sýrem, osolíme, přidáme na jemno nakrájenou cibuli,... více o Pikantní dort pro muže