Nejprve uvaříme vejce natvrdo, které poté rozkrojíme na čtvrtky. Poté naklepeme kuřecí prsa na asi 1 cm vysoké plátky, které osolíme, opepříme a...
více o Pastýřská kapsa s gulášovou omáčkou a rýží
Zprudka orestujeme na oleji cibuli a česnek, přidáme maso, zatáhneme, přidáme protlak, koření a polévku. Podlijeme cca 1 litrem vody a dusíme asi 30...
více o Rychlý guláš "Vitana"
Nakrájené brambory na kostičky dáme vařit do zastudena rozmíchané gulášové polévky. Přidáme nakrájenou cibuli a vaříme tak dlouho, až jsou brambory...
více o Rychlá zelňačka III.
Zeleninu, uzeninu a brambory nakrájíme na kostky. Do 2 litrového hrnce dáme osmahnout párek s cibulí.
Do půllitru s vodou vsypeme polévku a rozmícháme...
více o Boršč speciál pro celou rodinu