Ušleháme 6 žloutků, 6 lžic moučkového cukru, 3 lžíce polohrubé mouky a 3 lžíce kakaa. Dále ušlháme sníh z bílků a vše smícháme. Dáme péct na 180°C.... více o Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Příprava je jednoduchá: Do 4 sklenek dáme po dvou kostkách ledu, ostatní ingredience smícháme buď krátce v mixéru, či na několikrát v shakeru.... více o Virgin Colada - Piña Colada bez alkoholu
Rybí filé opečeme na Ramě Culinesse společně s jemně pokrájenou mrkví a celerem. Pak vše zalijeme vodou a vaříme, až je zelenina měkká. Poté směs... více o Krémová rybí polévka
Ze všech surovin na těsto vypracujeme hladkou hmotu, kterou zabalíme do potravinářské fólie a necháme v chladničce asi 30 min. odležet. Těsto... více o Taštičky plněné slaninou
Tuk rozpustíme, přidáme Ramu Cremefine nebo šlehačku a mouku a uděláme těsto, které dáme zhruba na 1 hodinu do ledničky (aby tuk ztuhl, pak se s ním... více o Jablečné koláčky ze šlehačky
Žampióny nakrájíme na plátky, osmahneme na oleji. Přidáme koření, ještě opatrně opékáme a podlijeme červeným vínem. Přidáme jogurt a smetanu, švestky... více o Indické žampióny
Krátce povaříme brokolici - vkládáme ji do vařící vody, méně se tím ničí vitamin C (růžičky vkládáme do vařící vody později), rozsekáme ji na kousky,... více o Zapékaná brokolice II.
Zakysaný krém smícháme s vejcem, mlékem, sladidlem a kůrou. Sypké ingredience smícháme a vše spojíme v těsto. Používám ruční šlehač. Do základního... více o DIA vafle s různou chutí
Ve lžíci mléka rozmícháme nápojový prášek, přidáme k tvarohu a vyšleháme. Pak přidáme vyšlehanou Ramu Cremefine a promícháme. Tento krém navrstvíme na... více o DIA krém s ovocnou příchutí
Mléko s mícháme s vejcem a vlijeme do prosáte mouky. Vypracujeme jemné těsto. Do misky si dáme mleté maso, na kostičky nakrájenou cibuli, sůl a pepř a... více o Pelmeni
Do vroucí vody vložíme zelí a postupně odtrháváme celé lístky, které si dáme do misky. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a přidáme... více o Holubce - zelné závitky
Okurku nastrouháme, pořádně prosolíme a dáme na 10-20 minut odstát. Mezitím můžeme třeba utřít česnek. Potom je nutné odstátou okurku řádně vymačkat a... více o Řecké tzatziki - jak na to s českými ingrediencemi
Šlehačky vlejeme do nádoby, přidáme čokoládu, sladidlo a na ohni mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladit. Po vychladnutí (nejlépe... více o Zmrzlina z pařížské šlehačky
Tvaroh dáme do mísy. Do šlehačky dáme vanilkový cukr a ušleháme ne moc do husta, aby byla tekutá, vlijeme k tvarohu, dáme skořici a umícháme do hladka... více o Rychlá dobrůtka
Jahody zbavíme stopek, opereme, necháme okapat a nasáknout likérem. Vložíme je do misek a jednoduše doplníme Ramou Cremefine ke šlehání, kterou jsme... více o Jahody Amaretto
Množství určíme podle počtu strávníků. Zeleninu očistíme nakrájíme na drobno, přidáme nakrájený balkán, Cremefine, asi tři lžíce oleje, chilli omáčku... více o Zeleninový salát
Na oleji z prudka opečeme steaky (bez naklepání) poté vyjmeme a na výpeku osmažíme nakrájenou cibuli. Když zrůžoví, přidáme polévkovou lžíci hořčice,... více o Kuřecí alá Španěl
Cibulu a slaninu nakrájenou na kostky orestujeme, přidáme na proužky nakrájané dršťky, zalijeme vodou a dusíme asi 15 - 20 minut. Z oleje a mouky si... více o Držky po štajersky
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky a osolíme a na oleji orestujeme doměkka. Mezi tím si uvaříme těstoviny. Když jsou prsíčka měkká, tak přidáme... více o Kuřecí prsa v sýrové omáčce se žampiony