To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá kachna z kuřete
Brokolicová žemlovka
Čínská sladkokyselá omáčka
Kokosová rýže se skořicí
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Kuřecí prsa po asijsku
Rajčatový salát s bazalkou
Dýňová polévka krémová
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci