To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Valentýnský dort
Pivní salát
Výborná ořechová bábovka
Chilli con carne V.
Zapečená (nejen) krůtí játra
Škvarkové tyčinky
Muffiny po belgicku
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Francouzské brambory
Rychlé karí s květákem a batáty
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…