• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Napište svůj komentář k receptu

Zauzený marinovaný losos s cizrnou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
Zauzený marinovaný losos s cizrnou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 200
      g losos
    • 200
      g mořská sůl
    • 200
      g cukr krupice
    • 50
      g červená řepa vařená
    • 80
      g okurka salátová
    • 50
      ml olivový olej
    • 100
      g citron
    • sůl
    • pepř mletý
    • 100
      g cizrna
    • 30
      g česnek
    • 10
      g tahini
    • 40
      g majonéza
    • 30
      g petržel
    • 40
      g ředkvička
    • 7
      g kopr

Postup přípravy receptu

1
Filet z lososa zbavte kostí a kůže, zasypte směsí soli, cukru a nastrouhané řepy. Zabalte ho do fólie a nechte v ledničce 48 hodin marinovat. Pak rybu opláchněte a osušte.
2
Okurku nakrájejte na tenká kolečka, zakápněte olejem, citronem a ochuťte strouhanou kůrou. Osolte a nechte 20 minut odležet. Namočenou cizrnu uvařte doměkka, sceďte a nechte vychladnout – vodu uchovejte. Část cizrny přidejte k okurkám.
3
Zbylou část rozmixujte dohladka s olejem, citronem, solí, nakrájeným česnekem a tahini. Můžete přilít trochu vody, ve které se vařila cizrna

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

4
Majonézu s petrželí, solí, pepřem a citronovou šťávou rozmixujte a nechte vychladit.
5
Lososa krájejte na tenké plátky, které před servisem zauďte. Jídlo ozdobte tenkými plátky ředkviček a čerstvým koprem. MARTIN STANĚK

RADA: Jak připravit ryby?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chřest s marinovaným lososem

Chřest s marinovaným lososem

Snadný marinovaný losos

Snadný marinovaný losos

Lososové sashimi

Lososové sashimi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos FOOD
Pokrmy Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená řepa Česnek Citron Cizrna Cukr krupice Kopr Losos Majonéza Mořská sůl Okurka salátová Olivový olej Pepř mletý Petržel Ředkvička Sůl Tahini
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí vejmysl

Krůtí vejmysl

Šklebíci z listového těsta

Šklebíci z listového těsta

Jablečný tvarohový dort

Jablečný tvarohový dort

Ředkvičkový salát se šunkou

Ředkvičkový salát se šunkou

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Jednoduché karamelové řezy

Jednoduché karamelové řezy

Čokoládové croissanty z listového těsta

Čokoládové croissanty z listového…

Třešňové blondies

Třešňové blondies

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

43
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
28
Slovenské rohlíky
Slovenské rohlíky
24
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
18
Bramborové noky
Bramborové noky
14
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Zasněžené ořechy
Zasněžené ořechy
Zatloukané řízky
Zatloukané řízky
Zauzená vepřová panenka
Zauzená vepřová panenka
Zavařená červená paprika
Zavařená červená paprika
Zavařená kapie
Zavařená kapie
Zavařená strouhaná jablka do štrůdlu
Zavařená strouhaná jablka do štrůdlu
  • Recepty.cz
  • Zauzený marinovaný losos s cizrnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact