• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí
Napište svůj komentář k receptu

Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks uzený špek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 0,50
      l voda
    • 1
      kostka masox
    • 2
      lžička cukr
    • 2
      ks brambory střední

Postup přípravy receptu

1
Ve velké hluboké pánvi nebo kastrolu osmahneme na kostičky nakrájené uzené, dokud se částečně nevyškvaří, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou lehce osmahneme (ne dozlatova), přidáme mouku a dohromady mícháme dokud se obsah neprovaří, pak přilijeme vodu, nastrouhané brambory, bujón a cukr.
2
Množství vody dolijeme tak, aby z obsahu vznikla omáčka ani řídká ani hustá. Pořádně promícháme a přidáme prolisovaný česnek, vaříme 15 min.
3
Hustotu regulujeme přiléváním vody. Uvařené kyselé zelí smícháme s omáčkou a dochutíme tak, že buď přiléváme slitou vodu z uvařeného zelí nebo čistou vodu, vše podle kyselosti a vaší chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Kyselé brambory

Kyselé brambory

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • David | 28. 8. 2014 14:29

    Zelí jsem dělal už hodněkrát ale dnes jsem ho poprvé vyzkoušel podle tohoto receptu a musím říct,že lepší jsem nikdy nejedl. Opravdu lahoda! Jednoznačně za 1

  • Ladia
    Ladia | 2. 11. 2010 10:25

    Nepatří do kategorie zavařování

  • H. | 17. 1. 2008 18:12

    Takto se má správně připravovat naše moravské kys.zelí,dávám 1

  • Anonym | 30. 12. 2007 21:40

    omlouvám se, ale asi jsem tady něco udělala špatně při hodnocení, klikala jsem na čísla a čekala, že se mi někde objeví, tak bych nerada zkazila hodnocení, protože je to opravdu dobré- dávám 1

  • Anonym | 30. 12. 2007 21:22

    Recept jsem vyzkoušela a můžu říct, že nám všem moc toto zelí chutnalo.Je dobré si té majdy udělat více a jelikož jsem měla zelí hodně kyselé, ale ve finále bylo málo slané doředila jsem to vodou z vařených brambor.Vřele doporučuji a přeji dobrou chuť !

Vyberte, co chcete vytisknout
Ostatní Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Cukr Hladká mouka Masox Uzený špek Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

Rychlá zelňačka III.

Rychlá zelňačka III.

Houbovník z Pojizeří

Houbovník z Pojizeří

Croissanty s čokoládou

Croissanty s čokoládou

Bramboračka naší babičky

Bramboračka naší babičky

Limetkový cheesecake s borůvkami

Limetkový cheesecake s borůvkami

Luxusní tiramisu

Luxusní tiramisu

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Banánový dortík

Banánový dortík

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
21
Cuketa z trouby
Cuketa z trouby
13
Kachna s nádivkou z remosky
Kachna s nádivkou z…
13
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Monika Absolonová o Laďce Něrgešové: Nejdřív jsem se bála!

Monika Absolonová o Laďce Něrgešové: Nejdřív jsem se bála!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

  • Recepty.cz
  • Zásmažka (jíška) pro kyselé zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact