• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem

autor: SKSandy
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 188
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 250
      g kuřecí maso prsa
    • 500
      g gnocchi
    • 1
      lžíce olej na smažení masa
    • 1
      lžička máslo na vymazání zapékací misky
    • 200
      g špenát čerstvý nebo zmrazený
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • 1
      ks vejce
    • 2
      stroužek prolisovaný česnek
    • 50
      g parmazán nebo eidam
    • 1
      lžička bazalka lístky, případně sušená
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Gnocchi uvaříme dle návodu. Vymažeme mísu máslem a rozložíme do ní uvařené noky.
2
Čerstvý, očištěný špenát spaříme v horké vodě. (Případně zmrazený rozehřejeme a krátce podusíme na trošce oleje na pánvi). Poklademe jej na noky. Rozehřejeme gril v troubě. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka osmažíme kousky kuřecího masa. Nesolíme. Až osmažené nudličky posolíme a s česnekem a lístky bazalky přidáme do mísy k nokům se špenátem. Vše zalijeme lehce osoleným vajíčkem rozmíchaným ve smetaně a povrch posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme pod grilem cca 15 minut dozlatova.
3
Recept je z časopisu Chef Gurmán.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Tagliatelle se smetanovou omáčkou se špenátem a kuřecím masem

Tagliatelle se smetanovou omáčkou se…

Gnochi s česnekem, špenátem a kuřecím masem

Gnochi s česnekem, špenátem a kuřecím…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • girlska
    girlska | 12. 8. 2015 17:31

    Nejlepší :)

  • Marek | 22. 9. 2013 17:14

    ;-) velmi chutne..

  • tomas | 20. 7. 2013 14:03

    je to skvělé, holt ženy tam pořád budou cpát ten eidam .-))

  • SKSandy
    SKSandy | 5. 4. 2013 22:21

    já jen vložila tak, jak byl v časopise popsán. Nikdo Tě nenutí, abys jej takto připravoval a jedl. Někomu Eidam chutná... někdo si zvolí třeba jiný druh... vždyť je to na každém! :-\

  • SKSandy
    SKSandy | 5. 4. 2013 22:20

    ano, ta se používá do mnohých jídel.. sladkých, slaných... na omáčky...

  • Karol | 6. 12. 2012 18:05

    to je velmi nechutné zkazit takový recept eidamem

  • prťavec
    prťavec | 27. 6. 2012 11:37

    bylo to skutečně vynikající! :) nepoužila jsem vůbec máslo ani olej a posypala jsem to strouhaným eidamem a byla to skutečná mňamina! :)

  • Ali | 15. 6. 2012 13:58

    Opravdu smetanu ke šlehání?

  • katy69 | 15. 5. 2012 12:03

    Dnes jsem vyzkoušela poprvé a šmakovaly celé rodině. :D

  • Evelin | 9. 3. 2012 17:37

    výborné =) :-)

  • Jaruška | 14. 2. 2012 13:39

    VÝBORNÉ :) dávám 1*

  • Martin | 29. 1. 2012 12:31

    Dnes jsem vyzkoušel a pochutnal jsem si. Přidal jsem tam nakrájené žampiony a to teda byla mňamka. :-)

  • Vlada | 13. 6. 2011 14:49

    Doporucuju nejdriv syr az pak prelit vajickem syr pak nestvrdne a pekne se tahne

  • KatkaK. | 16. 11. 2010 11:22

    Super recept, dávám 1

  • Radka Křížová | 21. 3. 2010 13:11

    Výborný recept,dneska jsem dělala z krůtích prsou a s eidamem,moc mi to chutnalo-bylo to chuťově vyvážené a opravdu vynikající, teď se jdu odvalit na kanapíčko,funět a trávit

  • dagmar motlová | 12. 3. 2010 09:15

    listový vyrábí např.Ardo, Nowaco, Findus, jiný už nekupuju!

  • Kristýna Novotná | 11. 3. 2010 14:19

    Dneska jsem dělala k obědu a je to výborné. Dala jsem teda eidam a zmražený porcovaný špenát (zmražený listový jsem ještě nikde neviděla, nevíte, kdo ho vyrábí?) a moje 25 let stará trouba nezná gril, takže horkovzdušný ohřev. I přes tyto změny to bylo výborné :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Noky Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Drůbeží Z mouky/obilovin Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Gnocchi Kuřecí maso Máslo Olej Parmazán Prolisovaný česnek Smetana ke šlehání Špenát Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houby na smetaně

Houby na smetaně

Vepřové s cibulí na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

Placky z kysaného zelí

Placky z kysaného zelí

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Okurkový salát alá tzatziky

Okurkový salát alá tzatziky

Falešný tatarák z uzeniny

Falešný tatarák z uzeniny

Bezlepkový dortík do skleničky s vanilkou a mangem

Bezlepkový dortík do skleničky s…

Houskové knedlíky bez kynutí - výborné a jednoduché

Houskové knedlíky bez kynutí -…

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

18
Srbské rizoto
Srbské rizoto
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Buchty - těsto z domácí pekárny
Buchty - těsto z domácí…
13
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou
Jednoduché ražničí …
13
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Oblíbená show hledá nové tanečníky: Co se děje ve StarDance?

Oblíbená show hledá nové tanečníky: Co se děje ve StarDance?

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Další doporučené recepty:

Zapečené Manicotti
Zapečené Manicotti
Zapečené medové klobásky
Zapečené medové klobásky
Zapečené müsli II.
Zapečené müsli II.
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené palačinky s kuřecím masem a sýrem
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
  • Recepty.cz
  • Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact