• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem

autor: SKSandy
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 178
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 250
      g kuřecí maso prsa
    • 500
      g gnocchi
    • 1
      lžíce olej na smažení masa
    • 1
      lžička máslo na vymazání zapékací misky
    • 200
      g špenát čerstvý nebo zmrazený
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • 1
      ks vejce
    • 2
      stroužek prolisovaný česnek
    • 50
      g parmazán nebo eidam
    • 1
      lžička bazalka lístky, případně sušená
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Gnocchi uvaříme dle návodu. Vymažeme mísu máslem a rozložíme do ní uvařené noky.
2
Čerstvý, očištěný špenát spaříme v horké vodě. (Případně zmrazený rozehřejeme a krátce podusíme na trošce oleje na pánvi). Poklademe jej na noky. Rozehřejeme gril v troubě. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka osmažíme kousky kuřecího masa. Nesolíme. Až osmažené nudličky posolíme a s česnekem a lístky bazalky přidáme do mísy k nokům se špenátem. Vše zalijeme lehce osoleným vajíčkem rozmíchaným ve smetaně a povrch posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme pod grilem cca 15 minut dozlatova.
3
Recept je z časopisu Chef Gurmán.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Tagliatelle se smetanovou omáčkou se špenátem a kuřecím masem

Tagliatelle se smetanovou omáčkou se…

Gnochi s česnekem, špenátem a kuřecím masem

Gnochi s česnekem, špenátem a kuřecím…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • girlska
    girlska | 12. 8. 2015 17:31

    Nejlepší :)

  • Marek | 22. 9. 2013 17:14

    ;-) velmi chutne..

  • tomas | 20. 7. 2013 14:03

    je to skvělé, holt ženy tam pořád budou cpát ten eidam .-))

  • SKSandy
    SKSandy | 5. 4. 2013 22:21

    já jen vložila tak, jak byl v časopise popsán. Nikdo Tě nenutí, abys jej takto připravoval a jedl. Někomu Eidam chutná... někdo si zvolí třeba jiný druh... vždyť je to na každém! :-\

  • SKSandy
    SKSandy | 5. 4. 2013 22:20

    ano, ta se používá do mnohých jídel.. sladkých, slaných... na omáčky...

  • Karol | 6. 12. 2012 18:05

    to je velmi nechutné zkazit takový recept eidamem

  • prťavec
    prťavec | 27. 6. 2012 11:37

    bylo to skutečně vynikající! :) nepoužila jsem vůbec máslo ani olej a posypala jsem to strouhaným eidamem a byla to skutečná mňamina! :)

  • Ali | 15. 6. 2012 13:58

    Opravdu smetanu ke šlehání?

  • katy69 | 15. 5. 2012 12:03

    Dnes jsem vyzkoušela poprvé a šmakovaly celé rodině. :D

  • Evelin | 9. 3. 2012 17:37

    výborné =) :-)

  • Jaruška | 14. 2. 2012 13:39

    VÝBORNÉ :) dávám 1*

  • Martin | 29. 1. 2012 12:31

    Dnes jsem vyzkoušel a pochutnal jsem si. Přidal jsem tam nakrájené žampiony a to teda byla mňamka. :-)

  • Vlada | 13. 6. 2011 14:49

    Doporucuju nejdriv syr az pak prelit vajickem syr pak nestvrdne a pekne se tahne

  • KatkaK. | 16. 11. 2010 11:22

    Super recept, dávám 1

  • Radka Křížová | 21. 3. 2010 13:11

    Výborný recept,dneska jsem dělala z krůtích prsou a s eidamem,moc mi to chutnalo-bylo to chuťově vyvážené a opravdu vynikající, teď se jdu odvalit na kanapíčko,funět a trávit

  • dagmar motlová | 12. 3. 2010 09:15

    listový vyrábí např.Ardo, Nowaco, Findus, jiný už nekupuju!

  • Kristýna Novotná | 11. 3. 2010 14:19

    Dneska jsem dělala k obědu a je to výborné. Dala jsem teda eidam a zmražený porcovaný špenát (zmražený listový jsem ještě nikde neviděla, nevíte, kdo ho vyrábí?) a moje 25 let stará trouba nezná gril, takže horkovzdušný ohřev. I přes tyto změny to bylo výborné :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Noky Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Drůbeží Z mouky/obilovin Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Gnocchi Kuřecí maso Máslo Olej Parmazán Prolisovaný česnek Smetana ke šlehání Špenát Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ivetčin kynutý knedlík

Ivetčin kynutý knedlík

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Smažené bramborové placičky

Smažené bramborové placičky

Výborný losos

Výborný losos

Rychlovka z papiňáku

Rychlovka z papiňáku

Závitky s lehkou křenovou náplní

Závitky s lehkou křenovou náplní

Autíčka k snídani

Autíčka k snídani

Domácí kulajda

Domácí kulajda

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Zapečené Manicotti
Zapečené Manicotti
Zapečené medové klobásky
Zapečené medové klobásky
Zapečené müsli II.
Zapečené müsli II.
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené palačinky s kuřecím masem a sýrem
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
  • Recepty.cz
  • Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact