Buřtíky podélně nakrojíme, pomažeme hořčicí, vložíme plátek nivy a cibuli (dělám silnější kolečka a rozkrojím je napůl).
2
Zapékací misku vylejeme troškou oleje a vkládáme naplněné buřtíky. Navrch dáme zbytek cibule a nivy – zalijeme kečupem a trochou vody (používám hustší kečup, proto trochu ředím).
3
Dáme do trouby, dokud hořejšek nechytne hezkou barvu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Čmaňál Fuč
|20. 12. 2014 09:37
Nivu pryč, místo vody pivo a laskomina je na světě, proč objevovat kolo? Navíc teda jako reprezentativní fotka u receptu s tou rakovinovou kremací navrchu, nevim nevim . Ale jinak asi dobrý startovní recept, jak proniknout do tajů kuchyně pro někoho, kdo se v životě odvážil maximálně tak namazat rohlík máslem .
Vás pane chválím, ale recept, který jsem četla od autorka, bych se napřed zamyslela, než něco napíši. Husčí kečup? Zopakovat gramatiku, pak teprve psát.!!!
|21. 5. 2013 21:07
Autora chválím, ale paní doporučuji zopáknout gramatiku. Husčí kečup? Ach ta zapeklitá čeština. Přeci odvozenina od slova hustý.
Pokud je to tak, jak říkáte, tak jste to udělal nejlépe, jak jste mohl. :-) Pokud by měl být recept na webu pod jménem Katka Kuželka, musela by se uživatelka přihlásit pod svůj účet a recept vložit sama.
Vkládal jsem první recept. Nechtěl jsem jej vydávat za svůj, když autorkou je Katka Kuželka. Protože jsem nezjistil jak to zařídit, vložil jsem do receptu její jméno. Poraďte, jak to příště mám udělat.
Recepty, které jsou pod hlavičkou "Recepty" nevkládají admini. :-D To vkládají uživatelé, kteří nejsou přihlášení pod svou přezdívku. ;-) Buď tady žádný účet nemají nebo se v tu chvíli zapomněli přihlásit. :-) Hezký páteční den!
Prečo to nepublikujete pod svojim menom?? Treba sa zakrývať za recepty? Myslím, že keď ste aj admini, recepty môžete dávať pod svojim menom. Mne sa to nepáči :-D :-D :-D :-D