• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g zaječí maso hřbet s kostí
    • 100
      ml rostlinný olej
    • 2
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • 250
      ml červené víno suché
    • 10
      g škrobová moučka
    • 1
      lžíce pepř celý nakládaný
    • 1
      lžíce brusinky
    • 2
      ks jablka
    • calvados
    • 100
      g máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • divoké koření
    • tymián
    • noky 200g poloh.m.,vejce,10ml oleje,muškát.oř.,máslo

Postup přípravy receptu

1
Hřbet vykostíme, maso osolíme, přelijeme rozpuštěným máslem a opepříme.
2
Maso pak dáme odležet.
3
Na oleji orestujeme cibuli, česnek, divoké koření, tymián a také kosti.
4
Zalijeme částí červeného vína a dusíme 10 minut.
5
Omáčku scedíme, zahustíme červeným vínem s rozmíchaným škrobem.
6
Dochutíme solí, naloženým zeleným pepřem a jablky s calvadosem.
7
Maso opečeme na rozpáleném oleji do růžova
8
Nakrájíme na plátky a přelijeme omáčkou.
9
Podáváme s nočky.
10
Nočky připravíme:
11
Výše uvedené suroviny promícháme na tuhé těsto.
12
Z těsta uděláme váleček a přímo na prkénku ukrajujeme válečky a shazujeme je z něho přímo do vroucí vody.
13
Povaříme 2 - 3 minuty, pak propláchneme studenou vodou aby se nelepily a dáme je na rozpálené máslo.
14
Krátce je ještě orestujeme
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s pepřovo-smetanovou omáčkou a kuřecím masem

Těstoviny s pepřovo-smetanovou…

Zaječí hřbet v listovém těstě

Zaječí hřbet v listovém těstě

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Večeře Smažení Dušení Restování Narozeniny Výjimečný den Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brusinky Calvados Červené víno Česnek Cibule Divoké koření Jablka Máslo Noky Pepř celý Pepř mletý Rostlinný olej Škrobová moučka Sůl Tymián Zaječí maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková polévka III.

Česneková polévka III.

Velikonoční tvarohový mazanec

Velikonoční tvarohový mazanec

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Košovská specialita

Košovská specialita

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Banánový koláč se smetanou

Banánový koláč se smetanou

Chia dezert s mangem

Chia dezert s mangem

Čočkový salát s hořčicí

Čočkový salát s hořčicí

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý ovocný koláč ze…
26
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Dušený listový špenát na špeku (slanině)
Dušený listový špenát na…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Kupujete si oblečení, které potom nenosíte? Zkuste v obchodě tyto triky!

Kupujete si oblečení, které potom nenosíte? Zkuste v obchodě tyto triky!

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact