Kapustová polévka z hovězího vývaru doplněná nezbytnou klobáskou. Báječně si na ní pochutnáte a přitom je natolik vydatná, že vás zasytí jako plnohodnotný hlavní chod.
RADA: Jak na poctivý domácí vývar
RADA: Tipy na polévky, které zaženou i ten největší hlad
Kapustové hamburgery s rajčatovou…
Hovězí vývar
Kapustové drny z pánve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chobotnice po athénsku
Dietní jablečný závin
Kuřecí závitky s nivou
Zelná polévka III.
Brynzová pomazánka III.
Čínské rizoto
Pečený Pangasius
"Párkrole" - párkové kremrole
Salát z červené řepy a brusinek
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Rumové kuličky s kokosem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky